Resume from January 14, 2019

Володимир

Національний, регіональний менеджер, керівник торогового відділу, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділу національного продажу

from 03.2018 to now (6 years 2 months)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи регіональних менеджерів по Україні, проведення переговорів з ключовими клієнтами, ведення локальних та національних мереж, підписання договорів поставки та маркетингу, планування, забезпечення планових показників, контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, навчання та підбір персоналу, організація роботи відділу, ведення документації.

ВО Керівника дистрибуції

from 11.2017 to 02.2018 (3 months)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Ведення переговорів з постачальниками, участь у формуванні пакету брендів компанії, контроль роботи філіалів в Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Тернопільській областях, планування, бюджетування, забезпечення планових показників, контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами.

Керівник Торгового Підрозділу Львів

from 03.2016 to 11.2017 (1 year 8 months)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи супервайзерів та торгових агентів (ХоРеКа, Лінійний роздріб, Область), планування, забезпечення планових показників, контроль ввіреної території (м.Львів та Область), контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами, навчання та підбір персоналу, збільшення АКБ, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, організація роботи відділу, ведення документації.

ВО Керівник Торгового Підрозділу Львів

from 04.2015 to 10.2015 (6 months)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи супервайзерів та торгових агентів (ХоРеКа, Лінійний роздріб), планування, забезпечення планових показників, контроль ввіреної території (м.Львів та Область), контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами, навчання та підбір персоналу, збільшення АКБ, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, організація роботи відділу, ведення документації.

Супервайзер

from 03.2010 to 02.2016 (5 years 11 months)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи торгових агентів, забезпечення планових показників, контроль ввіреної території (Львівська область), контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами, планування, навчання та підбір персоналу, збільшення АКБ, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, організація роботи відділу, ведення документації.

Торговий агент

from 07.2007 to 02.2010 (2 years 7 months)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Забезпечення планових показників, виконання поставлених завдань, контроль ввіреної території, контроль дебіторської заборгованості, укладання договорів, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, збільшення АКБ, марчендайзинг, ведення документації.

Education

Київський Національний Універститет Харчових Технологій

Технологія бродильних виробництв і виноробства., Львів
Higher, from 2001 to 2005 (3 years 10 months)

Additional information

Навики і вміння: Знаю мережі в Західному регіоні України, частково на Сході та в Центрі. Знаю ключових клієнтів в каналі ХоРеКа та роздріб у Львові та Львівській області. Пройшов у 2008 році тренінг «Техніка торгового візиту»; в 2010 «Управління: менеджмент і керівництво»; в 2015 «Тренінг для супервайзерів від Кузні кадрів»; в 2015 «Ваші перші 10 000$ онлайн»; в 2016 «Інструменти управління в щоденній роботі керівника». Вмію добре контактувати з різними людьми і організовувати роботу. Маю навики роботи у сфері торгівлі і поліграфії. Володію ПК (Word, Excel, PowerPoint, Paint, EDI, 1С7, 1С8). Маю власне авто. Водійське посвідчення кат. В.

Знання мов: Українська – рідна, польська, російська.

Особиста характеристика: Дисциплінований, порядний, чесний, справедливий, надійний, цілеспрямований, комунікабельний, організований, пунктуальний, без шкідливих звичок, не терплю безвідповідального ставлення до роботи, швидко вчуся, вмію пристосовуватись.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: