Resume from November 23, 2019

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5271054

Менеджер з фінансів, управляючий відділенням

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Boryspil
Ready to work:
Boryspil, Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з фінансів

from 09.2017 to 04.2019 (1 year 7 months)
ПАТ «УКРПОШТА», Київ (Транспорт, логістика)

Функціональні обов’язки:
Здійснювати організацію роботи Товариства та його філій щодо взаємодії з банківськими та фінансовими установами.(Генеральні угоди, договори про співробітництво). Відпрацьовуння проектів банківських договорів згідно з процедурою Товариства, готуючи їх до підписання.
Взаємодія з банківським установами по питанням відкриття/закриття та ведення поточних рахунків відкритих для ведення діяльності підприємства в банківських установах
Здійснювати перевірку нарахувань виплат відсотків за кредитами, контроль за виконанням умов повернення основної суми за короткостроковими кредитами банківських установ, кредитних ліній та овердрафтів та забезпечення своєчасного проведення відповідних розрахункових операцій.
Контроль нарахування відсотків банківським установами на залишки на поточних рахунках.
Контроль діяльності філій та надання їм методичної допомоги щодо взаємодії з банківськими та фінансовими установами
Аналіз руху грошових коштів на поточних рахунках Товариства та його підрозділів.

Директор відділення банку

from 08.2016 to 09.2017 (1 year 1 month)
АТ «ТАСКОМБАНК», Бровари (надання банківський послуг)

Організація та здійснення контролю за діяльністю щодо залучення нових клієнтів, збільшення клієнтського портфеля, наданням консультацій діючим та потенційним клієнтам за всіма стандартними банківськими продуктами, координацією дій клієнтів при вирішенні питань, що потребують залучення інших підрозділів Банку.
Організація та моніторинг продажу та супроводження продуктів, послуг та якості обслуговування клієнтів у відділенні
Систематичний аналіз результатів діяльності відділення, працівників, надання пропозицій Директору регіону, щодо покращення даних результатів;
Аналіз ринку банківських послуг з метою визначення потреб у тих чи інших банківських продуктах.
Розробка заходів щодо підвищення ефективності і якості продажів та супроводження банківських продуктів та послуг, аналіз комерційної активності відділення
Участь у розробці, плануванні та спостереженні за ефективністю рекламної кампанії з продажів банківських продуктів та послуг.
Моніторинг щоденних показників відділення в розрізі кількості і об’єму проданих продуктів, моніторинг ефективності продажу продуктів/послуг на відділенні, показників кредитного і депозитного портфелів у розрізі працівників; контроль за якістю кредитного портфелю, виконання кількісних показників депозитного та кредитного портфелів.
Здійснення контролю за розподілом функцій між структурними підрозділами Відділення.
Організація роботи та контроль за здійсненням операцій, контроль за належним рівнем схоронності та безпеки операцій з валютними цінностями.
Проведення планових та позапланових ревізій готівки та цінностей у сховищі цінностей, на робочих місцях касирів відділення.
Участь у прийманні заліків у касових працівників відділення на знання вимог нормативних документів Національного банку України, внутрішніх документів Банку, щодо організації касової роботи та здійснення касових операцій.
Забезпечення дотримання вимог податкового обліку у відділенні, а саме: наявності первинних документів, віднесення на рахунки доходів та витрат, податку на додану вартість відповідно до вимог чинного податкового законодавства та складання і надання до Головного офісу Банку аналітичних даних, необхідних для формування податкової звітності.
Організація перевірки наявності та зберігання заставленого майна та цільового використання кредитів.
Здійснення контролю за дотриманням працівниками відділення правил внутрішнього трудового розпорядку, трудової дисципліни, правил і норм охорони праці, протипожежних заходів і техніки безпеки.
Ведення звітів про виконану роботу.
За час керівництва відділенням досягнуті наступні результати
- організувала роботу відділення з нуля: пошук приміщення, переговори про оренду приміщення, контроль за виконання ремонтних робіт згідно погодженого бізнес-плану; підбір та адаптація персоналу відділення, проведення співбесід; планування, організація та контроль ефективної та безперебійної роботи відділення: вирішення адміністративно-господарських питань; виконання бізнес-показників,

Директор відділення банку

from 01.2014 to 07.2016 (2 years 6 months)
ПАТ "Банк Михайлівський", Бровари (надання банківський послуг)

Організація та контроль роботи відділення, виконання бізнес-показників, організація продажів продуктів Банку, залучення клієнтів, підписання кредитних, депозитних та інших договорів в межах встановлених повноважень.
Контроль за своєчасним, повним та достовірним відображенням банківських операцій в платіжних та касових документах, контроль повноти та правильності формування юридичних справ фізичних та юридичних осіб, контроль за своєчасним формуванням зшивів меморіальних та касових документів, облікових реєстрів та звітних форм у відповідності до вимог НБУ та внутрішніх положень Банку, контроль правильного відображення касових операцій відділення по символам касового плану.
Контроль проведення ідентифікації клієнтів та осіб, що приймають участь в здійснені фінансових операцій а також таких які відкривають рахунки щодо вимог нормативних актів НБУ.
За час керівництва відділенням досягнуті наступні результати:
- сформовано штат відділення (підібрано професійний персонал);
- відділення тримало лідируючі позиції по виконанню планових показників на рівні від 95% , по деяким позиціям - більше 150%
- за результатами 4 кварталу 2015 року відділення отримало грамоту за 1 місце по приросту портфелю поточних рахунків юридичних осіб ;

Головний економіст

from 06.2007 to 01.2014 (6 years 7 months)
АБ "Укргазбанк", Бровари (надання банківський послуг)

Education

«Економіко-технологічний університет»

«Облік і аудит», Бровари
Higher, from 2001 to 2005 (3 years 8 months)

Additional information

Особисті дані:
Самостійний пошук рішень для вирішення проблем, вміння працювати в колективі та команді, відповідальність, вміння навчатись та адаптація до нових умов, вміння працювати в швидкому темпі, комунікабельність, цілеспрямованість, чесність, порядність.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: