Resume from January 24, 2019

Владимир

Менеджер з продажу, нач. відділу, керівник, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Smila

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Мета: Професійний та кар'єрний ріст, особистий розвиток в нових галузях та напрямках, придбання нових професійних знань, умінь і досвіду, робота в дружньому колективі.
Напрям: Адміністрація, керівництво середньої/вищої ланки, управління персоналом.Очікуваний рівень доходу – 20 000,00 грн.Ключова інформація:
Навики роботи з комп'ютером: впевнений користувач MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook), робота в мережі Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Chrome), електронною поштою (Outlook Express, The Bat, Lotus, Seamonkey), Клієнт-Банк, ЛІГА:ЗАКОН, знання офісної оргтехніки (факс, телефон, принтер, сканер).Графік роботи: повний робочий день
Досвід роботи
Територіальний менеджер Черкаської області ПАТ «Укрпошта» - нинішній час – Черкаська дирекція ПАТ ЧД «Укрпошта»
Обов'язки та досягнення: Контроль та навчання підлеглих груп відділень що до виконання планових показників та стандартів якості обслуговування клієнтів, проведення нарад, та зустрічі з діючими та новими клієнтами , В2В продажі, розвиток мережі, локація та відкриття нових відділень.
Керівник відділення КБ «Приват Банк» м. Черкаси – Травень 2015р, по Червень 2017 року.
Обов'язки та досягнення: Зустрічі з клієнтами сегменту малого та середнього бізнесу, відкриття поточних та депозитних рахунків, холодні дзвінки, аналіз діяльності та кредитоспроможності ФОП і ЮЛ /Прийняття рішення про кредитування ФОП і ЮЛ (кредити на поповнення оборотних коштів, овердрафти) /Ухвалення рішення про затвердження лімітів активних операцій (туристичні гарантії, гарантії платежів, гарантії виконання зобов'язань, тендерні гарантії), супроводження кредитних справ клієнта, моніторинг фінансового стану і рейтингу клієнта та заставного майна, проведення реструктуризації кредитної заборгованості, співпраця з Агропромисловим комплексом України на етапі надання розрахунків клієнтам-позичальникам розміру компенсації відсоткової ставки з бюджету, розрахунок та подання звітів до Національного Банку України. Доведення показників та контроль за виконанням підлеглих. Поточне ведення справ відділення.
Провідний економіст фронт-офісу ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» – грудень 2013р. - травень 2015р. Центральне Смілянське відділення.Обов'язки та досягнення: огляд та оцінка заставного майна, виїзд на місце ведення бізнесу та складання балансу підприємства, та подача заявки на кредитування та повне супроводження кредитних справ фізичних осіб-підприємців і юридичних осіб, моніторинг фінансового стану позичальників, огляд заставного майна, супроводження та аналіз готівкових потоків відділення.
Регіональний менеджер МСБ фронт-офісу ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» – грудень 2012р. - грудень 2013р м. Черкаси, Черкаська дирекція ПАТ «Райффайзен Банк Аваль».
Обов'язки та досягнення: Зустрічі з клієнтами підлеглого регіону сегменту (агро-виробники, підприємства та ФОП), відкриття поточних рахунків,огляд та оцінка заставного майна, виїзд на місце ведення бізнесу та складання балансу підприємства, та подача заявки на кредитування та повне супроводження кредитних справ фізичних осіб-підприємців і юридичних осіб, моніторинг фінансового стану позичальників, огляд заставного майна, супроводження та аналіз готівкових потоків відділення.
Провідний економіст фронт-офісу ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»- березень 2007р. – грудень 2012р. Центральне Смілянське відділення.Обов'язки та досягнення: Зустрічі з клієнтами підлеглого регіону сегменту (агро-виробники, підприємства та ФОП), відкриття поточних рахунків,огляд та оцінка заставного майна, виїзд на місце ведення бізнесу та складання балансу підприємства, та подача заявки на кредитування та повне супроводження кредитних справ фізичних осіб-підприємців і юридичних осіб, моніторинг фінансового стану позичальників, огляд заставного майна, супроводження та аналіз готівкових потоків відділення.

Володіння мовами
Українська – вільно
Російська – вільно
Англійська – Pre-Intermediate
Нагороди, відзнаки: в 2010р.отримав відзнаку ПАТ «Райффайзен БанкАваль» - «Кращий менеджер МСБ»., 2018р., отримав сертифікат ПАТ «Укрпошта» - по темі «Активні продажі», 2018 р., отримав кубок ПАТ «Укрпошта» - кращий територіальний менеджер місяця по Україні.
Додаткові відомості: Мені властиві відповідальність до дорученої справи, прагнення до нових знань, ініціативність, комунікабельність, лідерські та організаторські якості, старанність, здатність швидко навчатися, активність, вміння працювати в команді і планувати свою роботу, здатність швидко адаптуватися до мінливих умов, вміння самостійно ставити завдання та працювати з велики

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: