Resume from March 3, 2024 PRO

Андрій

Адвокат, партнер, керівник практики в юридичній компанії

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Партнер

from 04.2009 to now (15 years)
Адвокатська компанія «Форенсіс», Київ (Юриспруденція)

Про компанію: Компанія спеціалізується на веденні справ в судах (господарські, адміністративні та загальної юрисдикції), захисту прав власників торгових марок, консультацій з податкових питань, обслуговуванні господарської діяльності підприємств.
У підпорядкуванні: 8 осіб

Керівник юридичного департаменту

from 01.2008 to 04.2009 (1 year 3 months)
Партнер-Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Формування правової політики холдингу, організація і керівництво юридичними службами в банку і на підприємствах холдингу, корпоративне право (Due Diligence і супровід угод з купівлі-продажу компаній, робота з засновниками, здійснення функцій члена Спостережної Ради банку і т.д.), банківське право, судова практика (організація взаємин з судами, особисте ведення значущих судових справ).
У підпорядкуванні: 12 осіб.

Керівник юридичної служби

from 12.2006 to 12.2007 (1 year)
ЗАТзІІ «Слобожанська Будівельна Кераміка», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Про компанію: Виробництво і збут лицювальної цегли (торгова марка «СБК»). Володіє трьома цегляними заводами. У 2007р. до складу акціонерів увійшов Європейський Банк Реконструкції та Розвитку
Обов'язки: Повний юридичний супровід господарської діяльності компанії та її філій (в т.ч. земельні, виробничі, сировинні питання, взаємини з банками, супровід будівництва нового заводу, судова практика, ЗЕД і т.д.). Організація і керівництво юридичними службами на заводах. Корпоративне право (супровід угод з придбання ЄБРР акцій компанії, робота з акціонерами, придбання підприємств і т.д.)
У підпорядкуванні: 3 особи.

Провідний юрисконсульт юридичного управління

from 01.2003 to 12.2006 (3 years 11 months)
ЗАТ «Атолл Холдинг», Київ (Машинобудування)

Про компанію: (в холдинг входить ЗАТ «Єврокар» (завод по збірці автомобілів Skoda, Audi, VW, Seat), дилерська мережа Автотрейдінг (продаж і обслуговування автомобілів), будівельна компанія, лізингова компанія. Всього понад 40 підприємств по Україні)
Обов'язки: Повний юридичний супровід господарської діяльності холдингу, лізингової, будівельної і торгових компаній (в т.ч. земельні, будівельні питання, взаємини з банками, супровід будівництва нового заводу ЗАТ «Єврокар», ЗЕД і т.д.). Створення і керівництво юридичними службами на 4-х підприємствах, включаючи підбір фахівців. Участь в розробці концепції управління холдингом. Корпоративні питання. Реалізація нових проектів. Ведення всіх судових господарських і податкових справ київських компаній холдингу.
У підпорядкуванні: 6 осіб.

Education

КНУ ім.Т.Шевченка

Юридичний, Київ
Higher, from 1990 to 1995 (4 years 8 months)

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю, 2002р., Адвокат-керівник стажувань Ради Адвокатів Київської області, 2015р.
Загальний стаж практичної роботи: більше 22 років (12 років в крупних підприємствах, 10 років в юридичній компанії),
Керівної - більше 17 років.

Професійні навички: Організація ефективної юридичної роботи в підприємстві (групі компаній) та здійснення контролю за її веденням, планування операцій, ЗЕД, банківське право, вексельний обіг, податкове планування, суперечки з податковими, митними та іншими держ.органами, правове забезпечення спільної діяльності, будівництва нерухомості промислового призначення, авторське право, корпоративне право, взаємовідносини з НБУ, та багато іншого.

Обширна судова практика. Особисто провів більше 400 судових справ, 90% виграно.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: