Резюме від 3 березня 2024 PRO

Андрій

Адвокат, партнер, керівник практики в юридичній компанії

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Партнер

з 04.2009 по нині (15 років 1 місяць)
Адвокатська компанія «Форенсіс», Київ (Юриспруденція)

Про компанію: Компанія спеціалізується на веденні справ в судах (господарські, адміністративні та загальної юрисдикції), захисту прав власників торгових марок, консультацій з податкових питань, обслуговуванні господарської діяльності підприємств.
У підпорядкуванні: 8 осіб

Керівник юридичного департаменту

з 01.2008 по 04.2009 (1 рік 3 місяці)
Партнер-Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Формування правової політики холдингу, організація і керівництво юридичними службами в банку і на підприємствах холдингу, корпоративне право (Due Diligence і супровід угод з купівлі-продажу компаній, робота з засновниками, здійснення функцій члена Спостережної Ради банку і т.д.), банківське право, судова практика (організація взаємин з судами, особисте ведення значущих судових справ).
У підпорядкуванні: 12 осіб.

Керівник юридичної служби

з 12.2006 по 12.2007 (1 рік)
ЗАТзІІ «Слобожанська Будівельна Кераміка», Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Про компанію: Виробництво і збут лицювальної цегли (торгова марка «СБК»). Володіє трьома цегляними заводами. У 2007р. до складу акціонерів увійшов Європейський Банк Реконструкції та Розвитку
Обов'язки: Повний юридичний супровід господарської діяльності компанії та її філій (в т.ч. земельні, виробничі, сировинні питання, взаємини з банками, супровід будівництва нового заводу, судова практика, ЗЕД і т.д.). Організація і керівництво юридичними службами на заводах. Корпоративне право (супровід угод з придбання ЄБРР акцій компанії, робота з акціонерами, придбання підприємств і т.д.)
У підпорядкуванні: 3 особи.

Провідний юрисконсульт юридичного управління

з 01.2003 по 12.2006 (3 роки 11 місяців)
ЗАТ «Атолл Холдинг», Київ (Машинобудування)

Про компанію: (в холдинг входить ЗАТ «Єврокар» (завод по збірці автомобілів Skoda, Audi, VW, Seat), дилерська мережа Автотрейдінг (продаж і обслуговування автомобілів), будівельна компанія, лізингова компанія. Всього понад 40 підприємств по Україні)
Обов'язки: Повний юридичний супровід господарської діяльності холдингу, лізингової, будівельної і торгових компаній (в т.ч. земельні, будівельні питання, взаємини з банками, супровід будівництва нового заводу ЗАТ «Єврокар», ЗЕД і т.д.). Створення і керівництво юридичними службами на 4-х підприємствах, включаючи підбір фахівців. Участь в розробці концепції управління холдингом. Корпоративні питання. Реалізація нових проектів. Ведення всіх судових господарських і податкових справ київських компаній холдингу.
У підпорядкуванні: 6 осіб.

Освіта

КНУ ім.Т.Шевченка

Юридичний, Київ
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 8 місяців)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю, 2002р., Адвокат-керівник стажувань Ради Адвокатів Київської області, 2015р.
Загальний стаж практичної роботи: більше 22 років (12 років в крупних підприємствах, 10 років в юридичній компанії),
Керівної - більше 17 років.

Професійні навички: Організація ефективної юридичної роботи в підприємстві (групі компаній) та здійснення контролю за її веденням, планування операцій, ЗЕД, банківське право, вексельний обіг, податкове планування, суперечки з податковими, митними та іншими держ.органами, правове забезпечення спільної діяльності, будівництва нерухомості промислового призначення, авторське право, корпоративне право, взаємовідносини з НБУ, та багато іншого.

Обширна судова практика. Особисто провів більше 400 судових справ, 90% виграно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: