Resume from May 2, 2024 PRO

Лариса

Головний бухгалтер, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 02.2022 to 04.2024 (2 years 2 months)
ТОВ "Термо-І", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Загальна система оподаткування, платник ПДВ 20%. Бухгалтерські програми: 1С8,1С7,BAS Бухгалтерія, Клієнт-Банк, M.E.Doc. Ведення обліку розрахунків з замовниками, реєстрація податкових накладних у програмі M.E.Doc., поповнення електронного рахунку СЕА ПДВ, розблокування заблокованих податкових накладних. Облік безготівкових розрахунків, безготівкові платежі за допомогою Клієнт-Банк. Ведення обліку розрахунків з постачальниками. Облік основних засобів на підприємстві. Облік товарно-матеріальних цінностей. Нарахування заробітної плати. Облік розрахунків з підзвітними особами. Складання місячної, квартальної та річної звітності по підприємству та подання їх через M.E.Doc.

Головний бухгалтер

from 05.2020 to 11.2021 (1 year 6 months)
ТОВ "СТРОЙГРУП ІНВЕСТ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підприємство платник податку на прибуток на загальних підставах, платник ПДВ 20%. Використання 1С Підприємство 8, Клієнт-Банк, M.E.Doc. Ведення обліку розрахунків з замовниками, реєстрація податкових накладних у програмі M.E.Doc. Ведення декількох розрахункових рахунків у національній валюті. Облік безготівкових розрахунків, безготівкові платежі за допомогою Клієнт-Банк. Ведення обліку розрахунків з постачальниками. Облік товарно-матеріальних цінностей. Нарахування заробітної плати. Облік розрахунків з підзвітними особами. Складання місячної, квартальної та річної звітності по підприємству та подання їх через M.E.Doc.

Головний бухгалтер

from 07.2019 to 04.2020 (9 months)
ТОВ "БМС Консалт", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерського обліку, складання місячної, квартільної, річної фінансової звітності. Подання звітності через "М.Е.Doc". Використання "Клієнт-Банк". Облік основних засобів, лізингові операції, облік розрахунків із замовниками та постачальниками, виписування та реєстрація податкових накладних через "М.Е.Doc", облік товарно-матеріальних цінностей, облік оплати праці, облік банківських операцій , облік розрахунків з підзвітними особами.
Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерскої програми "1С Предприятие 8"

Головний бухгалтер

from 02.2013 to 07.2019 (6 years 5 months)
ТОВ "УКРБУД СЕРВІС", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерського обліку, складання місячної, квартільної, річної фінансової звітності. Подання звітності через "М.Е.Doc". Використання системи "Клієнт-Банк". Облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, облік оплати праці, облік банківських операцій , облік розрахунків з підзвітними особами.
Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерскої програми "1С Предприятие 8"

Головний бухгалтер

from 09.2012 to 01.2013 (4 months)
ТОВ "ЕВЕРЕСТВИСОТБУД", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підприємство платник податку на прибуток на загальних підставах з використанням бухгалтерської прогами "1С Підприємство 8" та системи Клієнт-Банк. Ведення бухгалтерського і податкового обліку. Складання місячної, квартальної звітностіі подання в державні контролюючі органи через M.E.Doc

Головний бухгалтер

from 10.2009 to 06.2012 (2 years 8 months)
ТОВ "Група "Курс", Київ (Логістичні послуги, оптова торгівля.)

Консолідований податок на прибуток. Лізингові операції. Ведення поточних розрахунків в системі "Клиєнт-Банк". Облік розрахунків з покупцями і постачальниками. Облік заробітної плати. Розрахунки з дебеторами і кредиторами. Виписування податкових накладних, накладных на реалізацію товарів, актів виконаних робіт. Контроль обліку руху товарно-матеріальних цінностей, нарахування амортизації основних засобів. Бухгалтерский облік в повному обсязі. Оформлення первинних документів. Облік, складання і подання всієї звітності.
Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерскої программи "1С Предприятие 8"

Головний бухгалтер"

from 03.2008 to 09.2009 (1 year 6 months)
ТОВ "Будівельна компанія "УМТБ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Облік, створення, списання, модернізація, рух, амортизація основних засобів, облік товарно-матеріальних цінностей, облік розрахунків з матеріально-відповідальними особами, виписка податкових накладних, накладних на реалізацію товарів. Облік банківських операцій, облік дебіторської та кредиторської заборгованості, облік касових операцій, облік заробітної плати. Складання і подання місячної, квартальної и річної звітності в податкову інспекцію, фонди, управління статистики.

Головний бухгалтер

from 03.2006 to 02.2008 (1 year 11 months)
ТОВ СП "АГРОПРОМІНВЕСТ", Київ (Спільне виробниче підприємство з філіальною структурою. Виробництво. Деревообробна промисловість. Послуги. Оптова торгівля.)

Впровадження новацій на підприємстві: впровадження бухгалтерської програми "Управление распредилённыи базами данных" компонентної бухгалтерскої програми 1С Бухгалтерія 7.7
Ведення бухгалтерского і податкового обліку головного підприємства, що має на балансі філію. Складання консолідованої звітності у повному обсязі.

Головний бухгалтер

from 03.2005 to 03.2006 (1 year)
ТОВ "Еліта", Київ (РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ)

Впровадження бухгалтерської програми "1С Предприятие 7.7"
Ведення всієї бухгалтерії: облік з постачальниками та замовниками, облік банквськихоперацій, облік зарплати, облік товарно-матеріальних ціннсотей, облік касових операцій.
Складання місячної, квартальної і річноїзвітності у всі державні відповідні структури.

Головний бухгалтер

from 08.2004 to 02.2005 (6 months)
ТОВ "Українська інвестиційно-будівельна компанія "Укрінвестбуд", Київ (РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ)

Підприємство на загальній системі оподаткування, платник ПДВ 20% з використанням бухгалтерської програми 1С Бухгалтерія 7.7.
Організація, ведення бухгалтерського та податкового обліку у відповідності з діючим законодавством . Обробка документів первинної документації, складання і подання місячної, квартальної та річної фінансової звітності в податкову, статистику та фонди державного страхування.

Головний бухгалтер

from 05.2003 to 06.2004 (1 year 1 month)
ТОВ "ФІПЕР", Київ (Ремонтно-будівельні роботи)

Підприємство на загальній системі оподаткування, платник ПДВ 20% з використанням бухгалтерської програми 1С Бухгалтерія 7.7.
Постановка бухгалтерського обліку з "нуля" з використанням 1С Бухгалтерія. Ведення всієї бухгалтерії від "А" до "Я", починаючи з первинної документації та закінчуючи складанням місячної, квартальної та річної фінансової звітності в податкову, статистику та фонди державного страхування.

Головний бухгалтер

from 02.2001 to 05.2003 (2 years 3 months)
Приватне підприємство "Гала-Студія", Київ (Студія звукозапису. Виробництво. Оптовая торговля.)

Єдиний податок 10%. Головний бухгалтер. Ведення всієї бухгалтерії від "А" до "Я", складання та подання необхідної звітності у відповідні контролюючі структури.

Бухгалтер-касир

from 06.2000 to 12.2000 (6 months)
КП "Новинка", Київ (хімчистка)

Каса, банк, зарплата,

Education

ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ СТАТИСТИКИ, ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ДЕРЖКОМСТАТУ УКРАЇНИ в місті КИЄВІ

"ОБЛІК І АУДИТ", диплом МАГІСТР з обліку та аудиту, Київ
Higher, from 2003 to 2007 (4 years)

Вересень 1997-Лютий 2000г. Київський торгово-економічний коледж.
Факультет: бухгалтерский облік
Диплом: молодший спеціаліст

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Ведення звітності Робота з накладними

Language proficiencies

Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: