Resume from May 13, 2024

Татьяна

Менеджер з реклами

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Досвід роботи у рекламі понад 10 років. Організація проектів FASHIONDAY, MAKE UP TREND SHOU, BEAUTY KONGRESS, семінари, майстер-класи.
Проф. навички
B2B Продажі Організація виставок Знання в галузі маркетингу та реклами Складання звітів, складання презентацій CRM/1С, Пошук та залучення клієнтів

Досвід роботи

ТОВ "АМК "Ес енд Ей груп" «Стайл Енерджі», журнал MAKEUP&YOUPROFESSIONАL Керівник відділу реклами 01/2015 - поточний час

Здійснення роботи з продажу та просування рекламних послуг у журналах ВД S&A Group, а також інших проектах компанії; Укладання договорів, що визначають характер та обсяг робіт, які необхідно виконати, їхню оплату за чинними тарифами або умовами договору; Активний пошук нових компаній-партнерів, проведення переговорів, презентацій; Фінансове виконання плану з реклами; Консультування рекламодавців, прийом нових замовлень та узгодження рекламних матеріалів; Участь у виготовленні макетів та їх затвердження у клієнта; Контроль виходу реклами; контроль своєчасної оплати замовниками наданих рекламних послуг; Участь у профільних виставках, заходах партнерів; Організація та проведення виставок; Вирішення конфліктних ситуацій із клієнтами; Робота із залучення профільних спонсорів на конкурсні заходи Спілки перукарів України.

Менеджер з реклами / Керівник відділу
1/31/2019
Досвід роботи
ТОВ «Агентства маркетингових комунікацій «Ес Енд Ей Груп» Менеджер з реклами 01/2013 - 01/2015
Менеджер з реклами журналу "Макіяж". Здійснення роботи з продажу та просування рекламних послуг у журналах, а також інших проектах компанії; Укладання договорів, що визначають характер та обсяг робіт, які необхідно виконати, їхню оплату за чинними тарифами або умовами договору; Активний пошук нових компаній-партнерів, проведення переговорів, презентацій; Фінансове виконання плану з реклами; Консультування рекламодавців, прийом нових замовлень та узгодження рекламних матеріалів; Участь у виготовленні макетів та їх затвердження у клієнта; Контроль виходу реклами; контроль своєчасної оплати замовниками наданих рекламних послуг; Участь у профільних виставках, заходах партнерів; Організація та проведення виставок; Вирішення конфліктних ситуацій із клієнтами; Робота із залучення профільних спонсорів на конкурсні заходи Спілки перукарів України.

ТОВ «S&A Group» Менеджер з продажу 01/2008 - 01/2013
Професійні видання "Нігтьова естетика", "Косметолог", "Макіяж", "Дзеркало моди", "Гід прайс", проведення професійних чемпіонатів та семінарів. Продаж продуктів та послуг компанії, розвиток відносин із корпоративними клієнтами Управління поточними проектами Підготовка презентацій, ведення переговорів, укладання договорів. Пошук та залучення нових клієнтів Моніторинг та аналітика ринку Управлінський облік Контроль взаєморозрахунків. Контроль виходу реклами. Моніторинг конкурентів Спільна робота з головним редактором над покращенням журналу, впровадження нових цікавих рубрик Консультування рекламодавців, прийом нових замовлень та узгодження рекламних матеріалів. Заповнення рахунків згідно з вимогами бухгалтерії. Участь у виготовленні макетів та їх затвердження у клієнта. Здійснення роботи з популяризації видань, спрямованої формування доброзичливого ставлення споживачів та забезпечення престижу рекламодавця. Складання та складання звітів керівнику відділу у встановлений час.

Освіта
КПІ 2004 – 2010
Спеціальність – хімічна технологія целюлозної паперової промисловості.

1/31/2019
Сертифікати
2013 тренінг "Мистецтво універсального продажу" лектор Євген Фолькерт, Росія. "Ефективні стратегії роботи для менеджерів з продажу", бізнес-тренер Анастасія Слюсарь, Київ.

Про себе
Активна життєва позиція, націленість на результат, уміння отримувати та аналізувати необхідну інформацію, високі комунікативні навички, організованість, відповідальність, швидке навчання та адаптація, здатність до подальшого розвитку, постійне самонавчання своїх знань та навичок, працюю на результат.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: