Вікторія
Помічник кондитера, 18 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 28 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5310370
Work experience
Лаборант
from 02.2019 to now
(5 years 4 months)
ТОВ "Пуратос Україна", Одесса (Харчова промисловість)
Функціональні обов’язки:
•виконання вхідного контролю сировини та пакувальних матеріалів на підприємстві;
•випуск готової продукції;
•оформлення актів невідповідності на сировину та готову продукцію;
•виконання фізико-хімічних аналізів сировини та готової продукції;
•участь у підготовці лабораторії до атестації;
•участь у сертифікації підприємства по FSSC 22000;
•аудити виробництва по GMP та охороні праці;
•робота в системі SAP;
•ведення лабораторних журналів;
•робота з нормативною документацією лабораторії та вимогами законодавства України;
•управління невідповідною продукцією;
•проведення розслідувань та розробка коригувальних дій щодо невідповідності результатів готової продукції та скарг споживачів;
•учасник НАССР команди.
Старший лаборант
from 03.2017 to 12.2018
(1 year 9 months)
Одеська національна академія харчових технологій, Одеса (Освіта, наука)
Функціональні обов’язки:
•оформлення наукової документації;
•оформлення протоколів з охорони праці;
•проведення тренінгів по контролю якості борошна для технологів харчової промисловості;
•проведення майстер-класів по кондитерським виробам;
•приготування хімічних реактивів;
•розробка рецептур;
•проведення лабораторних робіт по технологіям хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
•розробка технологічних інструкцій та технічних умов;
•захист розроблених рецептур деклараційними патентами України;
•участь у наукових конференціях.
Education
Одеська національна академія хачових технологій
Факультет "Технології зерна і зернового бізнесу", кафедра "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Одеса
Higher, from 2013 to 2018 (5 years)
Одеська національна академія харчових технологій
Факультет "Технології зерна і зернового бізнесу", кафедра "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
місто Одеса
Рівень освіти - Вища, з 09.2013 по 12.2018 (5 років 3 місяці)
- ознайомлення із загальними технологіями харчового виробництва (риба, м’ясо, молоко, жири, консервне виробництво, технології підготовки води);
- детальне вивчення технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
- проведення фізико-хімічного и органолептичного аналізу якості напівфабрикатів і готових виробів;
- розробка рецептур, технологічних інструкцій і технічних умов;
- захист розроблених рецептур деклараційними патентами України.
Additional education and certificates
-Food Factory 4 Us
23 квітня 2018
ISM2019
27-30 січня 2019
Fortius Quality Group
6 вересня 2019
DGF "Авторські десерти Єлизавети Глінської"
24-25 липня 2021 року
Курс "Макарон" Евгенії Періг
11.11.2022 по нині
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — average
Additional information
Особисті якості:
- самокритичність;
- уважність до деталей;
- організаційні навики;
- організація і планування робочого часу;
- достатньо швидке засвоєння вивченого матеріалу;
- відповідальність.
Similar candidates
Пекар
Odesa
Пекарь-кондитер
25000 UAH, Odesa
Бариста, кондитер (з навчанням)
25000 UAH, Odesa
Комірник, майстер манікюру, продавець, адміністратор, помічник кухаря, кондитера
Odesa
Кондитер
Odesa
Пекар
Odesa