Resume from November 21, 2022 PRO

Вікторія

Помічник кондитера, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Лаборант

from 02.2019 to now (5 years 4 months)
ТОВ "Пуратос Україна", Одесса (Харчова промисловість)

Функціональні обов’язки:
•виконання вхідного контролю сировини та пакувальних матеріалів на підприємстві;
•випуск готової продукції;
•оформлення актів невідповідності на сировину та готову продукцію;
•виконання фізико-хімічних аналізів сировини та готової продукції;
•участь у підготовці лабораторії до атестації;
•участь у сертифікації підприємства по FSSC 22000;
•аудити виробництва по GMP та охороні праці;
•робота в системі SAP;
•ведення лабораторних журналів;
•робота з нормативною документацією лабораторії та вимогами законодавства України;
•управління невідповідною продукцією;
•проведення розслідувань та розробка коригувальних дій щодо невідповідності результатів готової продукції та скарг споживачів;
•учасник НАССР команди.

Старший лаборант

from 03.2017 to 12.2018 (1 year 9 months)
Одеська національна академія харчових технологій, Одеса (Освіта, наука)

Функціональні обов’язки:
•оформлення наукової документації;
•оформлення протоколів з охорони праці;
•проведення тренінгів по контролю якості борошна для технологів харчової промисловості;
•проведення майстер-класів по кондитерським виробам;
•приготування хімічних реактивів;
•розробка рецептур;
•проведення лабораторних робіт по технологіям хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
•розробка технологічних інструкцій та технічних умов;
•захист розроблених рецептур деклараційними патентами України;
•участь у наукових конференціях.

Education

Одеська національна академія хачових технологій

Факультет "Технології зерна і зернового бізнесу", кафедра "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Одеса
Higher, from 2013 to 2018 (5 years)

Одеська національна академія харчових технологій
Факультет "Технології зерна і зернового бізнесу", кафедра "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів",
місто Одеса
Рівень освіти - Вища, з 09.2013 по 12.2018 (5 років 3 місяці)
- ознайомлення із загальними технологіями харчового виробництва (риба, м’ясо, молоко, жири, консервне виробництво, технології підготовки води);
- детальне вивчення технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;
- проведення фізико-хімічного и органолептичного аналізу якості напівфабрикатів і готових виробів;
- розробка рецептур, технологічних інструкцій і технічних умов;
- захист розроблених рецептур деклараційними патентами України.

Additional education and certificates

-Food Factory 4 Us

23 квітня 2018

ISM2019

27-30 січня 2019

Fortius Quality Group

6 вересня 2019

DGF "Авторські десерти Єлизавети Глінської"

24-25 липня 2021 року

Курс "Макарон" Евгенії Періг

11.11.2022 по нині

Knowledge and skills

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint САПР

Language proficiencies

English — average

Additional information

Особисті якості:
- самокритичність;
- уважність до деталей;
- організаційні навики;
- організація і планування робочого часу;
- достатньо швидке засвоєння вивченого матеріалу;
- відповідальність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: