Resume from March 10, 2024 PRO

Марина

Біотехнолог, мікробіолог, інженер з якості, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер по забезпеченню якості на виробництві

from 11.2022 to now (1 year 6 months)
Фармак, АТ, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проведення контролю процесів виробництва на відповідність вимогам GMP та ФСЯ, заповнення чек-листів та звітів по проведеним внутрішнім аудитам виробництва. Проведення розслідування відхилень (в тому числі OOS, 0OE/OOT) щодо встановлення першопричин шляхом збору інформації: відвідування відповідних підрозділів, скликання нарад та робочих груп, подальше оформлення звітів. Координація розробки заходів САРА, визначення термінів, відповідальних, та контроль впровадження їх на підприємстві. Проведення оцінки результативності САРА, закриття відхилень згідно процедур. Ведення відповідних розділів річних оглядів з якості (PQR) щодо відхилень при виробництві ЛЗ.
* Сертифікат про проходження навчання: «Управляння відхиленнями, невідповідностями та негативними тенденціями. 10 кроків розробки ефективних CAPA».

Інженер з якості виробничої лабораторії (сезонна посада)

from 06.2022 to 11.2022 (5 months)
ПрАТ "Карлсберг Україна", Киев (Харчова промисловість)

Проведення хімічного контролю продукції та сировини на всіх етапах виробництва. Участь у виробничих дегустаціях. Робота та обслуговування складного лабораторного обладнання (аналізатори Anton-Paar, рН метри, автотитратори, мутноміри, СO2, O2 – аналізатори, ультразвуковий апарат, спектрофотометри, SOMEX, тощо); Контроль роботи виробничих ліній та роботи апаратників. Відбір проб. Підготовка до внутрішніх санітарних аудитів. Поведінка вхідного контролю сировини. Дотримання стандартів системи 5S та ХАССП. Вирішення складних виробничих ситуацій.

Керівник франчайзингової туристичної агенції Coraltravel

from 02.2021 to 02.2022 (1 year)
Coraltravel, Киев (Туризм)

Підбір персоналу (за допомогою сайтів work.ua, robota.ua), проведення співбесіди з кандидатами що включає презентацію компанії і її цінностей. Подальше навчання персоналу та введення в курс та специфіку роботи, а саме продаж туристичних продуктів від першого контакту з клієнтом до закриття угоди, навички виявлення потреб клієнта, навички роботи в CRM системі, навички ефективного управління часом, вирішення складних та конфліктних ситуацій. Прямі продажі туристичних продуктів ВІП клієнтам компанії та власним постійним клієнтам.

Адміністратор - касир (Період карантину)

from 03.2020 to 02.2021 (11 months)
Winetime, Киев (Роздрібна торгівля)

Прямі продажі товарів магазину та збільшення іх обсягів, спілкування з гостями, касова дисципліна, касова звітність. Контроль роботи співробітників магазину, аналіз та розробка шляхів вдосконалення роботи. Проведення переобліків та формування звітності.

Заступник директора з продажів

from 02.2019 to 01.2020 (11 months)
Соraltravel, Киев (Туризм)

Курування мережею з 6 агенцій в Києві. Навчання, контроль, мотивація персоналу. Орієнтація на результат, збільшення обсягів продажу, виконання планів продажу. Ведення переговорів із туроператорами, вирішення питань проблемних туристів. Впровадження нових якісних інструментів продажу, покращення комфорту та активної діяльності компанії.

Менеджер з продажів

from 07.2018 to 02.2019 (7 months)
Coraltravel, Киев (Туризм)

Ведення продажів від першого контакту з клієнтом до закриття угоди, обробка вхідних лідів, навички виявлення потреб клієнта, навички роботи в CRM системі, навички ефективного управління часом, вміння виходити зі складних ситуацій, навчання персоналу.

Мікробиолог

from 01.2018 to 07.2018 (6 months)
ПрАТ "Карлсберг Україна", Киев (Харчова промисловість)

Проведення мікробіологічного контролю на всіх етапах виробництва. Стерильний вибір проб. Приготування поживних середовищ. Робота у стерильному приміщенні. Ведення банку виробничих культур. Ведення лабораторної документації. Дотримання стандартів системи 5S. Підтримка та дотримання системи ХАССП. Вирішення складних виробничих ситуацій в межах компетенції. Підготовка до проходження інспекційних перевірок.

Інженер з якості виробничої лабораторії

from 05.2016 to 01.2018 (1 year 8 months)
ЧАО "Карлсберг Украина", Киев (Харчова промисловість)

Проведення хімічного контролю продукції та сировини на всіх етапах виробництва. Участь у виробничих дегустаціях. Робота та обслуговування складного лабораторного обладнання (аналізатори Anton-Paar, рН метри, автотитратори, мутноміри, СO2, O2 – аналізатори, ультразвуковий апарат, спектрофотометри, SOMEX, тощо); Контроль роботи виробничих ліній та роботи апаратників. Відбір проб. Підготовка до внутрішніх санітарних аудитів. Поведінка вхідного контролю сировини. Дотримання стандартів системи 5S та ХАССП. Вирішення складних виробничих ситуацій.

* Проходження навчання мистецтву дегустації та набуття професійних навичок дегустатора безалкогольних напоїв, пива та сидрів.

Education

Национальный университет биоресурсов и природопользования Украины

Биотехнология, Киев
Higher, from 2016 to 2018 (1 year 8 months)

Магистерская дипломная работа на тему: "Оптимизация процессов пивоварения с использованием промышленных штаммов Saccharomyces carlsbergensis" - на базе производственной лаборатории ЧАО "Карлсберг Украина".

Национальный университет пищевых технологий

Биотехнология, Киев
Higher, from 2012 to 2016 (3 years 9 months)

Национальный университет пищевых технологий, специальность «Биотехнология» (стационар), бакалавр;

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

С 2012 г. по 2016 г. - Национальный университет пищевых технологий, специальность «Биотехнология» (стационар), бакалавр;

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: