Resume from April 16, 2024 PRO

Володимир

Керівник відділу, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник групи телефонії та проектування, обслуговування інформаційних систем

from 09.2015 to 11.2021 (6 years 2 months)
Сумський Державний Університет, Суми (Освіта, наука)

Вирішення питань поточного обслуговування, а також розробки та реалізації ІТ проектів; узгодження проектів з замовниками з подальшим підписанням актів виконаних робіт. Постановка задач підлеглим, контроль виконання, підготовка звітів: щомісячних, квартальних, річних по виконаним роботам, та вартості робіт, витратних матеріалів (кількість та вартість), подача відомостей на преміювання підлеглих. Обслуговування та розширення місцевої телефонної мережі на базі міні АТС Panasonic KX TDA 600 та Panasonic KX-NS500.
За час моєїй роботи на даній посаді якість роботи та швидкіть виконання задач значно підвищилась, що було не одноразово відмічено вищестоячим керівництвом.

Інженер-електронік І-ї категорії

from 02.2004 to 08.2015 (11 years 6 months)
ПАТ "Укртелеком", Суми (Телекомунікації, зв'язок)

Робота станційним інженером на міжміській телефонній станції, робота станційним інженером на опорно-транзитній та міжміській телефонній станції типу 5ESS (обслуговування та поточна розбудова станції, обслуговування абонентських ліній тощо), впровадження системи електронних комутаторів на базі комутаторів фірми "ІнноВінн" типу АМК-ІВ. Навчання персоналу роботі з новим обладнанням, вирішення поточних питань роботи довідкового бюро. Розробка нових, з подальшим впровадженням, алгоритмів автоматичної обробки викликів (служба точного часу, платна довідка, прогноз погоди, бюро ремонту телефонів та ліній, різноманітні програми автоматичного обзвону з контролем виконання тощо.) Робота в лабораторії метрології - метрологічні повірки контрольних приладів, поточний ремонт метрологічного та тестувального обладнання, обслуговування охоронних та систем протипожежного сповіщення та захисту ( програмування нових ліній та датчиків сповіщення та їхній монтаж)

Інженер відділу Головного енергетика

from 02.2003 to 02.2004 (1 year)
СНПО, Суми (Машинобудування)

займався організацією та супроводженням впровадження системи автоматичного контролю та обліку енергоресурсів; ведення технічного та організаційного супроводу робіт зі сторони замовника.

В.о начальника лабораторії промислової електроніки

from 08.2001 to 10.2002 (1 year 2 months)
ВАТ "Центроліт", Суми (Металургійна промисловість, металообробка)

керівництво лабораторією, поточне обслуговування обладнання заводу, ремонт, а також його модернізація.

Education

Сумський Державний Університет

Фізико-технічний, Суми
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

Інженер електронних систем керування. Спеціаліст у сфері обслуговувааня, ремонту, налагодження та введення в експлуатацію сучасних електронних систем керування. Також обслуговування, налагодження та експлуатація телекомунікаційного обладнання (телефонний зв'язок та електронні комутатори типу АМК-ІВ). Проектування мультимедійних систем та локальних обчислювальних мереж,а також охоронних систем та систем пожежної охорони.

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Windows Adobe Photoshop CorelDRAW Графічні редактори Фотографія Обробка фото Операційні системи

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Сумлінно ставлюся до роботи і своїх обов'язків. Завжди намагаюся досягти поставленої мети або вирішити проблему. Легко спілкуюся з людьми.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: