Resume from January 2, 2024 PRO

Діана

Шеф-кондитер (консалтинг)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Cherkasy, Chernivtsi, Dnipro, Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Odesa, Other countries, Remote, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кондитер

from 07.2021 to 02.2022 (7 months)
Імбирний пряник, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів

Шеф кондитер

from 06.2020 to 07.2021 (1 year 1 month)
База відпочинку, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів, морозива

Шеф кондитер

from 09.2019 to 05.2020 (8 months)
The kitchen и Fat goose pub, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Шеф кондитер

from 03.2019 to 05.2019 (2 months)
Готель Аврора, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Шеф кондитер

from 11.2018 to 02.2019 (3 months)
Пекарьоф, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Технолог кондитерського виробництваа

from 10.2018 to now (5 years 4 months)
Vanilka, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

' ogovarivayetsya otdel'no.
Запуск виробництва. Розробка десертів, морозива та хлібобулочної продукції будь-якої складності для ресторанів та кондитерських у будь-якій точці світу. Вартість обговорюється окремо.

Кондитер

from 05.2018 to 11.2018 (6 months)
Пан Хинкалыч ( Дом Хлеба ), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;

Кондитер

from 05.2017 to 10.2017 (5 months)
Nikas, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

oformleniye tortov, pirozhnykh i t.d.;
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;

Кондитер

from 05.2010 to 12.2012 (2 years 7 months)
База відпочинк Занки, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)

к- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Education

ДБТУ

Харчові технології, Харьков
Higher, from 2021 to 2022 (1 year)

Технолог кондитерських, макаронних і хлібобулочних виробів. Магистр.

ХТЭК КНТЭУ

Харчові технології: Ресторанні технології, Харків
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Навчаюсь на денній формі за освітньо-кваліфикаціним рівнем БАКАЛАВР
Хлібопекар
• Кухар-хімік
• Пекар
• Пекар-кондитер
• Тістоміс
• Кондитер
• Шоколатьє
• Кенді-кухар
• Фрізі-майстер

ХТЕК КНТЕУ

Готельно-ресторанна справа, Харків
Higher, from 2019 to 2022 (3 years)

– розробка і реалізація якісного готельно-ресторанного продукту;
– організація комплексного обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства;
– проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу та їхнього устаткування і дизайну.

ХТЕК КНТЕУ

Виробництво харчової продукції, Харків
Higher, from 2016 to 2021 (5 years)

Технолог хлібобулочних,
макаронних і кондитерських виробів, бакалавр.

Additional education and certificates

Al.Cuisine - кондитерский курс. Мастер-классы: Лиза Глинская, Эмилия Прыткина, Людмила Казмерчук, Antonio Bachour, Нина Тарасова

2016 г - 2019

Pastry Master курс Эклеры и тарты ( шеф преподаватель Саба Джанджгава)

2019, 2 дня

DGF «Хлеб, как искусство» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )

2019, 2 дня

DGF «Сдобное тесто» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )

2020, 2 дня

Ильназ Искаков

Тарты и песочное тесто Vegan 2021

Ильназ Искаков

Нарезные пирожные Vegan 2021

Курс Бриошь, Игорь Лаврешин

2022,1 день

Chefs Creativ Summit

2021, 1 день

Massimiliano Liberatore, Panettone Online courses

2021,2 дня

Мария Селянина, Зимняя Сказка онлайн

2021,2 дня

Ильназ Искаков, Макаронс

2021, 2 дня

Smbat Tonoyan, Пасхальная выпечка

2021,2 дня

DAMASTER CAKE, Арт+Геометрия ( торты)

2021,2 дня

Inesa Poltseva, Торты

2020,2 дня

Татьяна Дядечко, Сыры группы Pasta Filata

2021,1 день

Юрков Владимир,Курс сыроварения

2022, 3 недели

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: