Resume from May 21, 2024

Євген

Адвокат, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національна юридична академія ім. Ярослава Мудрого

Судово-прокурорський, Харків
Higher, from 2000 to 2006 (5 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet ЛИГА:ЗАКОН Опыт

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Сфера діяльності – юриспруденція
- Цивільне право, господарське право, банківське право, житлове право, сімейне право, адміністративне право, земельне право, процесуальне законодавство, корпоративне і інші галузі права, знання законодавства та змін до законодавства;
- Представництво в судах усіх інстанцій по усій території України, підготовка процесуальних документів, починаючи з суду першої інстанції і закінчуючи Верховним судом, як для фізичних так і юридичних осіб, претензійна робота;
- Договірна робота, розробка господарських договорів, укладення договорів різних напрямів. Розробка та затвердження типових форм договорів. Ведення переговорів, оформлення протоколів розбіжностей, договірний захист суб'єкта господарювання від негативних наслідків договору, експертиза договорів. Включення особливих умов для контролю виконання договірних і не договірних обов'язків суб'єктів господарювання;
- Стягнення будь-якої заборгованості з фізичних і юридичних осіб, досвід роботи у банківських, факторингових і колекторних компаніях. Ведення переговорів з боржниками по погашенню заборгованості;
- Повний юридичний супровід підприємства в його господарської діяльності, контроль внутрішньої документації підприємства, робота з дебіторською і кредиторською заборгованістю, претензійна, позовна робота, представлення та захист інтересів клієнтів компанії в судах всіх юрисдикцій, захист і представлення інтересів підприємства перед будь-якими державними та приватними структурами, підготовка юридичної та іншої документації до проведення тендерів.

Освіта
Основна
2006 - Національна юридична академія України ім. Я. Мудрого (м. Харків), судово-прокурорський факультет, спеціальність - правознавство. Отримана кваліфікація юриста, фахівець.
Помічник адвоката – був помічником адвоката с 2017 по 2018 рік.
Адвокат – на даний час адвокат та маю свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Професійний досвіт
11.2021 року начальник юридичної служби підприємства по будівництву доріг та автострад. Функціональні обов’язки - повний юридичний супровід діяльності компаній; повний юридичний супровід усіх проектів компанії; правовий супровід угод; договірна робота (складання і експертиза усіх основних видів договорів, розробка договорів, пов'язаних з діяльністю компанії; довідки, консультації, висновки); реєстрація юридичних осіб, внесення змін до статутних документів; проведення операцій з нерухомості та земельними ділянками; підготовка документації до проведення тендерів з закупівлі; оскарження рішень Антимонопольного комітету України в судах; оскарження результатів процедури закупівлі через господарський, адміністративний суд; навички ведення повного правового забезпечення діяльності груп компаній; забезпечення юридичної безпеки ведення бізнесу, претензійна робота і примусове виконання усіх рішень судів через ДВС; консультації з правових питань.

04.2019 роки - юрист будівельної компанії. 06.2019 роки - начальник юридичної служби грипи будівельних компаній (холдинг). Функціональні обов’язки - повний юридичний супровід діяльності компаній; повний юридичний супровід усіх проектів компанії; правовий супровід угод; договірна робота (складання і експертиза усіх основних видів договорів, розробка договорів, пов'язаних з діяльністю компанії; довідки, консультації, висновки); реєстрація юридичних осіб, внесення змін до статутних документів; проведення операцій з нерухомості та земельними ділянками; підготовка документації до проведення тендерів з закупівлі; оскарження рішень Антимонопольного комітету України в судах; оскарження результатів процедури закупівлі через господарський, адміністративний суд; навички ведення повного правового забезпечення діяльності груп компаній; забезпечення юридичної безпеки ведення бізнесу, претензійна робота і примусове виконання усіх рішень судів через ДВС; консультації з правових питань.

07.2014 по 05.2019 роки - регіональний представник факторингової компанії по Дніпропетровській області, м. Київ і Київська область (з 2016 року). Функціональні обов’язки - ведення переговорів з погашення заборгованості перед компанією з приводу отриманих банківських кредитів (заставних і без заставних). Супровід усіх судових процесів як позовів від боржника, так і позовів компаній на боржників і поручителів. Захист в судовому порядку здійснених нотаріальних дій нотаріуса в суді від дій боржника. Робота з приватними нотаріусами по реєстрації права власності на компанію. Робота безпосередньо з органами виконавчої служби по примусовому виконанню рішення судів. Прийняття самостійних рішень.

01.2007 - приватна практика (Україна)
09.2005 - 01.2007, ТОВ "Юридична фірма Фагот" - юрист
03.2001 - 08.2005, Севєродонецька філія АКБ "Надра" – юрист.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: