Resume from August 19, 2020

Віталій

Начальник служби безпеки, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Semenivka (Poltava Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник охорони

from 12.2016 to 10.2019 (2 years 10 months)
КомСервіс Безпека, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Перше місце роботи було в компанія АБВІС м. Біла Церква на посаді Старший менеджер з продажу бухгалтерських програм 1С направлення с/г підприємства. В мої посадові обов'язки входило розширення клієнтської бази компанії, підбір та навчання нових співробітників процесам продаж як з теплою базою клієнтів також із холодними дзвінками, пошук клієнтів у відкритому полі.
Другий та колосальний досвід здобув в охоронні компанії КомСервіс Безпека на посаді менеджер з продажі охоронних послуг:
Охоронна сигнадізація(квартир, офісів, магазинів, підприємств малого та середнього бізнесу, часні будинки)
Тривожна кнопка з виїздом ГМР.
Пожежне спостереження ( з виведення на центральний пульт спостереження).
Фізична охорона
Охорона масових заходів ( виставки, заходи закритого типу).
Інкасація.
На сьогоднішній день знаходжусь в пошуку роботи, останнє місце роботи Начальник охорони в компанії КомСервіс Безпека в одному з відомих інтернет магазинів Розетка, маю досвід роботи з штатом від 15 до 160 чоловік, також маю досвід в організації об'єктів з нуля:
Відеоспостереження
СКД систем контролю доступу
Технічна охорона (охоронна сигналізація, тривожна кнопка.
Також маю досвід роботи у організації фізичної охорони масових заход, корпоративів, вечірок VIP класу.
Здобув досвід в організації фізичної охорони на одоному із світових шов Європи, а саме Євробачення яке проходило в Україні 2017році.
Перед роботою начальником охорони в інтернет магазині, займав посаду Заступника Начальника відділу охорони в компанії КомСервіс Безпека в моєму впідпорядкуванні були об'єкти охорони:
Банки.
Бізнес-центри закритого типу.
Склади.
ТРЦ.
Магазини та VIP- магазини.
СТО.Готель.
Офіси.
На даній посаді в мої обов'язки входило: проведення службових розслідувань, складання графіків несення служби охорони на об'єктах охорони, табелювання охоронців, перевірка несення служби на об'єктах компанії, інструктажі, перемовини із замовниками по покращенню охороних послуг та розширення партнерських відносин компанії, розроблення посадових інструкцій для охоронців на об'єктах, вирішення конфліктів, підбір співробітників охорони, забезпечення фірменого одягом співробітників охорони.
Кордко про себе: навчаюсь швидко, стресо уствойчевий до нестандартних ситуацій, швидко приймаю рішення, відповідальний за ті рішень які прийняв особисто. Кожен може багато написати про себе, а я звик показувати свою роботу на ділі. Буду радий навчитись чомусь новому від Вас. Дякую за увагу

Education

Білоцерківський Національний Аграрний Університет

Агрономія агроном, Біла Церква
Higher, from 2009 to 2013 (4 years)


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: