Resume from October 3, 2019

Інна

Продавець, бариста, бармен, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
24 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець. Бармен. Баріста.Адмін

from 07.2017 to 04.2019 (1 year 9 months)
Офіційно 4міс. Продавець непродовольчих товарів магазин Секунда. Не офіційно Старший офіціат/Адміністратор, ресторан Ш.Д. Бармен, Хмельницкий (Обслуговування людей)

Продавець- консульнтант непродовольчих товарів- касир:Навики з програмою С1, Надання певної потрібної консультації, обслуговування клієнтів, допомога у виборі товару, розрахунок на касі.
Адміністратор-старший офіціант:Показ банкетного залу, складання меню, Розрахунок за банкент, повний пакет додаткових послуг, тобто 《Жива музика,фуршетний стіл,видучий, все за власним бажанням клієнта.》Складання графіку робочих днів для співробітників, видача авансу, та заробітньої плати за місяць.Вирішення певних конфліктних проблем з клієнтами, дотримання чистоти і порядку у закладі
Бармен-касир: Обслуговування клієнтів на касі, надання консультації з привуду акції, або з інших питань, приготування кави, розлив алкогольних напоїв, приготування слабо-алкогольних коктелів.

Education

ДНЗ ХЦПТОСП

Товарознавець продовольчих і непродовольчих товарів.Касир, Хмельницкий
Specialized secondary, from 2015 to 2017 (1 year 9 months)

Additional information

Готова розвиватися як особистість і на далі, готова багато навчатися, бистро сприймаю інформацію, не боюся радекальних змін, критику сприймаю добре, але з певних сказаних слів візьму тільки те що сама важаю за потрібне, дружелюбна, можу з будь якою людиною знайти спільну мову, спокійна.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: