Resume from May 6, 2024 PRO

Марія

Ревізор

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Внутрішній аудитор

from 12.2022 to 01.2023 (1 month)
Страхова компанія, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Головний ревізор

from 03.2001 to 11.2022 (21 years 8 months)
Банк, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Проводила ревізію наявних грошей, цінностей, майна, здійснювала контроль за збереженням грошей та матеріальних цінностей, їх обліку та складання звітності на всіх рівнях. Перевірку організації: касової роботи відділення; роботи зі здійсненням переказів фізичних осіб; роботи з інформаційно-платіжним терміналом, технологію обслуговування ІПТ; роботи по розрахунково касовому обслуговуванні юридичних осіб; роботи з розвантаження/завантаження АТМ; роботи з надання в оренду індивідуальних сейфів для зберігання цінностей (документів); роботи з інкасації коштів та перевезення валютних цінностей. Перевірку операцій: з використанням банківських платіжних карток; за поточними та вкладними (депозитними) рахунками фізичних осіб у всіх видах валют. Перевірку роботи: з питань дотримання валютного законодавства України; сектора перерахунку та збереження валютних цінностей. Відрядження по Вінницькій області. Завжди виконувала роботу у визначений строк.

Education

Тернопільський національний економічний університет

Банківська справа, Вінниця
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 8 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Інвентаризація Контроль залишків Уміння аналізувати Чесність Скрупульозність Відповідальність Зосередженість

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: