Resume from April 25, 2024 PRO

Дмитро

Электромонтажник, электромонтер, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Chernihiv, Kyiv, Slavutych

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Електромонтер

from 02.2021 to 09.2021 (7 months)
Trebor SA, Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Починав як стажер, потім самостійно монтував сонячні електростанції малої потужності (до 15 кВт) типу «on-grid” для приватних домогосподарств.Польща.

Elektromonter

from 08.2018 to 04.2019 (8 months)
Nextpol Sp.z o.o., Warszawa (Охорона, безпека)

Монтаж i сервiс протипожежних клапанiв «Belimo», вентиляторiв приточноі, витяжної вентиляцiї, наcосiв димовидалення «Sсhneider» в торгових і складських приміщеннях Польщі.

Електромонтер

from 02.2008 to 03.2011 (3 years 1 month)
СПД Акусок, Чернігів (Послуги для населення та бізнесу)

Монтаж/ремонт освiтлення, монтаж електропроводки, збирання розподiльних щитiв для iндивiдуальних замовникiв у приватному секторi.
Монтаж i пуск електричного обладнання. Серед реалізованих проектів: СТО "Автоком-Сервiс", торговий зал ТОВ «Віват Канцелярія», торговий павільйон ринку м.Чернігів, майстерня приватної фірми «Селф» та багато інших приватних замовлень.

Education

Чернiгiвський професiйний лiцей-5.

Электромонтажник силових i освiтлювальних мереж та електрообладнання до 1000В., Чернiгiв
Specialized secondary, from 1998 to 1999 (9 months)

Середня спецiальна освiта на базi повної cередьної (11 класiв).

Additional education and certificates

Киiвський будiвельний лiцей. Спецiальнiсть - електрик

2015, 5 мicяцiв.

Knowledge and skills

MS Excel MS Office Читання електричних схем Автомат АКС-74 Google Docs

Language proficiencies

Polish — above average

Additional information

В перiод з 2002 по 2008 роки працював як електромонтер. Виконував простий ремонт внутрiшнiх електричних мереж на громадських об'єктах (ТРЦ "Мегацентр", кінотеатр "Дружба", Педагогічний Університет ім. Т. Шевченка, друкарня МВС в Чернігові, торговий павiльйон центрального ринку).
* З 2008 по 2011 р.р. працював як приватний пiдприємець в секторi послуг: монтаж внутрiшнiх електромереж в котеджах, монтаж заземлення, пiдключення побутових електрокотлiв та iншого побутового обладнання. Монтаж внутрішніх розподільчих щитів 0,4 кВ, Чернігів.
* З 2011 року не маю постiйного мiсця роботи. Виконував разовi електротехнiчнi роботи як приватний майстер, м. Чернiгiв.
* З 2016 року періодично працював в Пoльщi як електромонтер. (Монтаж освiтлення в складських i торгових залах, прокладання кабельних трас на основi компонентiв Baks, El-Kor). Підключення насосів димовидалення і пром. вентиляторів ("Schneider", "Mercor" 3х400 АС 5,5 kW). Монтаж промислових LED- свiтильників, монтаж системи заземлення з поцинкованих елементів "Azmet", "Mag-Krak".
* В 2021 р. монтував сонячні електростанції до 15 kW в Польщi. (переважно системи "on-grid" для приватних будинків). Встановлення перетворювача частоти («Fronius», «Goodwee», “Afore”, “Solaredge”), монтаж блоків безпеки AC, DC, (за необхiдностi - пристрою безпеки "Pro-Joy"). Перевірка полярності, включення, налаштування параметрів, пуск системи в роботу. Фотозвіт для підрядника.
З лютого 2022 року служу в ЗСУ.
* В першу чергу розглядаю роботу за вільним графiком. Шкiдливих звичок не маю, не конфлiктний. Дотримуюсь слова. В новому колективі не претендую "в лідери", концентруюся на виконанні індивідуального завдання.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: