Resume from May 22, 2024 PRO

Оксана

Менеджер з адміністративної діяльності, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Bila Tserkva
Ready to work:
Bila Tserkva, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник АЗС

from 03.2018 to 04.2019 (1 year 1 month)
ТОВ Приват-Енерджі, Київ (Роздрібна торгівля нафтопродуктів, мережа АЗС)

Прийом і контроль первинних документів (в т.ч.оприбуткування внесення штрих-кодів,видаток, переміщення , списання ТМЦ).Документальне оформлення і введення переговорів з постачальниками, організація роботи на АЗС(в т.ч.планування асортименту , формування замовлення і здійснення закупівель необхідних супутніх товарів роздрібної торгівлі на декількох АЗС.Формування і контроль ціноутворення декількох АЗС, відслідковування динаміки продажу, планування та збільшення асортименту для отримання прибутку компанії. Контроль наявності асортименту необхідних супутніх товарів через проведення планових і позапланових інвентаризацій .Оформлення необхідних документів для отримання ліцензії з продажу тютюнових та алкогольних виробів. Розроблення та формування наказів,посадових інструкцій по кадровому документообігу. Внесення заявок на використання грошових коштів і контроль їхньої оплати.Повна організація та пошук рішень по забезпеченню поточної економічної стабільності АЗС.

Education

Білоцерківський професійний ліцей

Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів, Біла Церква
Unfinished higher, from 2007 to 2010 (2 years 9 months)

Knowledge and skills

Цілеспрямована позитив

Additional information

Робота з офісною технікою, знання 1с 8., стандартні офісні програми. Будьте ласкаві телефон для зв'язку [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: