Resume from October 25, 2022

Ольга

Діловод, інспектор відділу кадрів, секретар

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Освіта
Вища
з 09.1998 по 06.2003
Рівненський економіко-гуманітарний інститут ім. С.Дем'янчука, педагогічний факультет, практичний психолог, м.Рівне.

Додаткова освіта
Рівненський навчальний центр ДСЗ , секретар керівника (організації, підприємства, установи), діловод ( 2006р .)
Білоцерківський центр підвищення кваліфікації персоналу ДКВС України (2018р).

Професійні навички
Навички роботи з комп’ютером
ПК - впевнений користувач, Word, Excel, Outlook.

Знання мов
Німецька — середній

Мета : отримати стабільну роботу.

Ключова інформація : маю відмінні організаторські та комунікативні здібності, досвід підбору персонала та великий досвід в організації діловодства на підприємстві , здатна до аналітичного мислення, швидко навчаюсь , готова довести свою конкурентоспроможність і прагну професійно зростати разом з компанією

Досвід роботи :
1) 03.09.2018 – Рівненський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Рівненській області – на посаді провідного інспектора.
Основні обов’язки: здійснювати контроль за процесом виконання кримінального покарання (вироку, постанови суду, досудових доповідей, перевірка місця проживання) ; організація та проведення заходів соціально-виховного характеру з неповнолітніми та дорослими у взаємодії з громадськими організаціями, центрами соціальних служб сім’ї, дітей та молоді; готування досудових доповідей та участь у судових засіданнях згідно кримінально-виконавчого кодексу України.
2) 01.04.2016 по 23.06.2017 - виправний заклад УДПС України в Рівненській області № 96.
Посада: старший інспектор канцелярії , аналітик.
Основні обов'язки : діловодство установи , контроль за веденням та обліком службової документації , підготовка та складання службових наказів , контроль за виконанням річного плану установи , аналіз роботи відділів установи , проведення аналізу дебіторської заборгованності установи , ведення картотеки контрольних документів установи , ведення протоколів балансової комісії та контроль за їх виконанням.
3) 23.07.12 по 11.11.15 - Рівненський інститут КУП НАН України.
Посада: секретар керуючого справами Рівненського інститу .
Основні обов'язки : діловодство , організація проведення наукових конференцій та культурно-массових заходів , участь у переговорах, ділових зустрічах, спеціальних прийомах , ведення протоколів та складання документів за результатами заходів , контроль за своєчасним виконанням працівниками виданих наказів та розпоряджень .
4) 30.05.08 по 19.06.12 - Рівненський територіальний центр комплектування військовослужбовцями за контрактом.
Посада: інспектор по кадровій роботі установи.
Основні обов'язки : облік особового складу , його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації ; оформлення прийому , переведення і звільнення військовослужбовців та працівників ЗСУ відповідно до наказу МО України , законодавства про працю, положень, інструкцій і наказів , а також ведення іншої встановленної документації з кадрів ; ведення архіву особових справ після закінчення встановлених строків поточного зберігання , готування документів для здавання їх до державного архіву згідно строку .
5) 04.10.06 по 26.11.07 - Рівненське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів.
Посада: секретар керівника.

Особисті якості : вміння і бажання працювати , дисциплінована, вимоглива до себе , характер спокійний, доброзичлива, наполеглива , чесна , без шкідливих звичок.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: