Resume from May 12, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5458524

Юрисконсульт, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Turiisk
Ready to work:
Kovel, Novovolynsk, Volodymyr

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист за ГІГ контрактом

from 05.2019 to 04.2022 (2 years 11 months)
у ФОП, Турійськ (Транспорт, логістика)

Діяльність у сфері бізнес-права. Діяльність у сфері бухгалтерського та кадрового обліку, консультування з питань оподаткування та створення структури управління та логістики у ФОП. Відкриття ФОП «під ключ». Створення баз даних управління виробничо-господарською діяльністю у відповідності до нових вимог податкового законодавства та товарного обліку. Діяльність у сфері права, представництво в судах та адміністративних органах. Консультування з питань оподаткування та комерційної діяльності. Проведення ревізії - інвентаризації товарних залишків у торгових точках та введення її результатів у базу даних підприємця.

Державний реєстратор Центру надання адміністративних послуг

from 10.2016 to 05.2018 (1 year 7 months)
Районна державна адміністрація, Турійськ (Державні організації)

Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців. Адміністратор щодо реєстрації громадських формувань.

Юрист

from 04.2008 to 02.2011 (2 years 10 months)
ТзОВ "Ера", Ковель (IT)

•Претензійно-кадрове діловодство, представництво в судах та адміністративних органах.

Підприємець

from 11.1997 to 12.2011 (14 years 1 month)
ФОП Приступа О.М., Турійськ (Юриспруденція)

•Юридичні послуги на підставі Ліцензії Мінюсту України /Цивільне, господарське, трудове, адміністративне право/ по Волинській області.
•Інформаційно-освітні послуги – Інтернет, комп’ютерний клас та курси. Встановлення та обслуговування бухгалтерських комп’ютерних програм. Створення баз даних управління виробничо-господарською діяльністю юридичних та фізичних осіб. Розробка та впровадження бізнес-планів та створення бізнесу «під ключ»
•Технічні послуги – оперативна поліграфія, поставка, ремонт та обслуговування оргтехніки

Юрисконсульт

from 02.1997 to 07.1999 (2 years 5 months)
Турійська райспоживспілки, Турійськ (Роздрібна торгівля)

Вперше в районі в системі кооперації створено структурний підрозділ "під ключ"

Юрист

from 02.1993 to 03.1996 (3 years 1 month)
Турійського райвійськкомату, районної ради, Ковельської митниці, Ковель (Державні організації)

Виконувала обов'язки державного службовця на посадах -Юрисконсульт Турійського райвійськкомату, Інспектор відділу по боротьбі з контрабандою та порушенням митних правил Ковельської митниці, в.о . зав. Юридичним відділом Турійської районної ради

Юрисконсульт

from 04.1988 to 02.1993 (4 years 10 months)
Радгосп "Радянська Україна", Турійськ (Сільське господарство, агробізнес)

Виконання обов'язків юрисконсульта згідно посадової інструкції

Юрисконсульт

from 07.1987 to 04.1988 (9 months)
Райвиконком, Турійськ (Державні організації)

Виконання обов'язків юрисконсульта згідно посадової інструкції

Education

Кубанський державний університет

Факультет -юридичний. Спеціальність -правознавець, Краснодар
Higher, from 1985 to 1991 (5 years 9 months)

Державно-правова спеціалізація

Additional education and certificates

Тренінг-курс по програмі розвитку ООН

лютий 2001 року

Онлайн курс PROMETHEUS «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства».

2021 жовтень

СЕО майданчика Zakupki.Prom.ua "Спрощена закупівля від А до Я"

2021 червень

Онлайн курс «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Рівненського ЦПТО ДСЗ

2022 3 місяці

Knowledge and skills

Знання законодавства України Працюю в Аналітично-правовій системі «ZakonOnline» Знання підсистеми "Електронний суд" Користуюсь Електронними сервісами ДПС ПФ Дія Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання процесуального права Знання бухгалтерських програм Створюю бази даних в програмах обліку Аналітичні таблиці Та дашборди в програмі Excel за даними бухгалтерських програм. Створюю тривимірну графіку у програмі Autodesk 3ds Max Надаю послуги грантрайтингу Неконфліктність Впевненість Комунікабельність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Polish — above average
  • French — above average
  • Russian — fluent

Disability

3rd degree.
Гіпертонічна хвороба

Additional information

Маю хороше аналітичне, реалістичне та перспективне мислення, а також впевнені організаторські здібності. Маю практичний підприємницький досвід та можливість керувати кількома завданнями одночасно, з залученням великої кількості людей та різних напрямків діяльності. Виконання завдань в умовах дедлайну - без проблем, а також виправлення допущених помилок «минулих» періодів та профілактиктика та перспективне планування недопущення протиправних ситуацій в майбутньому. Розробка, аналіз, підготовка висновків щодо юридичної обґрунтованості проектів не тільки з податкових питань. Практика притягнення до всіх видів регресної відповідальності не тільки в судовому порядку. Здійснюю пошук та аналіз судової практики за допомогою Аналітично-правової системи «ZakonOnline», якою користуюсь постійно та є її багаторічним передплатником. Тому надавати консультації в різних галузях права можу, а також можу надати практичну юридичну допомогу в більшості звернень структур юридичної особи- роботодавця так і фізичним особам – посадовцям та найманим працівникам.
Маю власне технічне, програмне забезпечення для дистанційної роботи та доступ до електронних сервісів тому є комунікабельна, мобільна та легко орієнтуюсь на новому місці та маю бажання розвиватися та рости разом із командою компанії-роботодавця та маю здатність ефективно працювати як і з мінімальним контролем самостійно- так і в команді компанії. Маю досвід роботи в гуманітарних, благодійних та правозахисних організаціях.
Вільне користування комп’ютером та досвід в організації управлінського та бухгалтерського обліку різних форм бізнесу, а також досвід роботи з громадами та владою як місцевою так і з більшістю інших областей України, а тепер ще й у Республіці Польща.
У 2022 році пройшла дистанційне навчання та закінчила курс Рівненського ЦПТО ДСЗ за програмою «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Маю відповідне Посвідчення №4323 від 31 жовтня 2022 року. Маючи попередню освіту художника та широке коло знайомств, спілкування та участі в мистецькому середовищі та рекламному бізнесі розширила його ще за рахунок ІТ-дизайнерської спільноти.
З вересня 2022 року по сімейним обставинам знаходилась у Польщі у доньки. Там пройшла конкурсний відбір на навчання у Вищій школі демократії та права у місті Грудзьондз. Де з грудня по травень 2023 року вивчала польську мову та польське законодавство. Зараз вже маю відповідне ZAŚWIADCZENIE на роботу опікуном, вихователем або здійснювати соціальний патронат над фізичними особами у відповідності до вимог законодавства Республіки Польща. У вересні 2023 року закінчила курс «Особливості польського ринку праці для бухгалтерів-українців», маю відповідний сертифікат. Ці курси дали можливість для організації та відкриття бізнесу в РПольща, або релокаці бізнесу з України в РПольща або навпаки.
У 2021 році пройшла навчання з курсів Публічні закупівлі уже маю Сертифікати СЕО майданчика Zakupki.prom.ua щодо спрощеної закупівлі та роботи в системі Prozorro та з електронним каталогом Prozorro Market. Отриманні знання дали можливість бути учасником у системі Prozorro , як на стороні Замовника та Підрядника.
Також в кінці 2021 закінчила курси та маю Сертифікат «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства». Успішно застосовую на практиці. Є новостворені соціальні підприємства під ключ. Частина працюючих підприємств в процесі підготовки до отримання статусу соціальних. Розроблені та подані бізнес-плани та грантові заявки для участі в конкурсах для отримання інвестиції як для різних форм підприємництва так і для особистісного розвитку. Наразі з 2023 року постійно проходжу дистанційні курси по грантрайтингу.
З 15 березня 2024 року почала навчання на 5-курсах «Excel для бухгалтера та фінменеджера», «Управлінський облік», «Фінансовий менеджер», «Управлінський облік в ВАS» «Фінансовий директор» в онлайн – школі бухгалтерії АVS. Отримані знання дадуть можливість готувати, читати та аналізувати управлінську і фінансову звітність, а також приймати рішення та надавати докази в судових засіданнях та аргументувати заперечення при перевірках на основі цифр, фактів та внутрішньогосподарських документів. Маю актуальну підписку «АVS Фінанс 365»
В лютому 2001 року пройшла навчання на тренінг-курсі для місцевих органів влади та ділових кіл України по програмі розвитку ООН “Інвестиційний менеджмент в місцевому самоврядуванні”, маю відповідний Сертифікат UKR/99/010-213.застосовую на практиці до даного часу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: