Resume from April 25, 2024 PRO

Тетяна

Інженер з охорони праці, 12 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
55 years
City:
Vasylkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з охорони праці

from 03.2020 to 09.2022 (2 years 6 months)
ТОВ "Аква Косметикс Груп", м. Васильків (Краса, фітнес, спорт)

За сумісництвом з 12.03.2018 р. працювала в ТОВ "Укрхарчопромкомплекс" (харчова промисловість, переробка риби). Брала участь в успішному проведенні аудитів BSCI, перевірках Держпраці. Повний пакет документів з охорони праці та пожежної безпеки (накази, інструкції, Положення, атестація робочих місць, навчання, медогляди, дозвіл (декларація) на роботи з підвищеною небезпекою і т.д.)

Інженер ОП

from 09.2015 to 12.2020 (5 years 3 months)
ДП "Капарол Україна", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Охорона праці з нуля! Навчання,проведення атестації робочих місць, інструкції з охорони праці за професіями та видами робіт, організація мед.оглядів, Положення, СУОП, аудит, визначення робіт з підвищеною небезпекою, дозволи на виконання робіт з підвищеною небезпекою, декларації тощо.

Інженер з охорони праці

from 04.1989 to 08.2014 (25 years 4 months)
ПАТ "Укртелеком", Васильків (Телекомунікації, зв'язок)

Пройшла шлях від інженера з охорони праці ВЗ "Васильківрайтелеком" до Інженер з ОП 1 категорії Київської обласної філії електрозв"язку.

Education

Київський Політехнікум зв"язку

Технік лінійних споруд зв"язку, Київ
Specialized secondary, from 1986 to 1989 (2 years 7 months)

Knowledge and skills

MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Охорона праці та пожежна безпека (створення нормативної бази (Положення, інструкції, накази і т.д.). Супровід перевірок Держпраці, аудити, дозвіл (декларація) на виконання робіт з підвищеною небезпекою, виконання приписів Держпраці, медогляд, атестація і т.д. Маю досвід роботи в сфері охорони праці та пожежної безпеки 34 роки в різних галузях (зв"язок, харчова промисловість, оптова та роздрібна торгівля). Готова до роботи на посаді не повної занятості в залежності від штату Підприємства у м. Васильків, Глеваха, Калинівка і т.д. Заробітна плата обговорюється на співбесіді. Вона залежить від кількості штату підприємства, оцінки ризиків та робіт з підвищеною небезпекою, наявності (або відсутності) дозволів, декларацій, ідентифікації об"єкта і т.д.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: