Resume from September 17, 2019

Виктория

Вихователь, няня, працівник музею, адміністратор, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 09.2017 to 06.2019 (1 year 9 months)
ДНЗ №94, Николаев (Николаевская обл.) (Освіта, наука)

1.Здійснюю ретельний нагляд за довіреними дітьми в суворій відповідності до вимог інструкції з охорони життя і здоров'я дітей в приміщеннях установи та на дитячих прогулянкових майданчиках. 2.Стежити за станом і зміцненням здоров'я кожної дитини в групі, спільно з медперсоналом установи регулярно проводить комплексні заходи, що сприяють зміцненню здоров'я, психофізичному розвитку дітей, здійснює гігієнічний догляд за дітьми раннього віку. Особливу увагу приділяє дітям, які прийшли в дитячий сад після хвороби.
3.Планує і здійснює виховно-освітню роботу відповідно до програми в тісному контакті з іншими вихователями та спеціалістами установи. Ретельно готується до проведення занять.
4. Вивчає індивідуальні здібності, схильності та інтереси дітей. Уміло використовує результати вивчення у своїй педагогічній діяльності з метою розвитку кожної дитини. На підставі вивчення індивідуальних особливостей дітей, рекомендацій психолога проводить корекційно-розвиваючу роботу зі своїми вихованцями. 5.Забезпечує суворе виконання встановленого режиму дня і занять.
6. Здійснює спостереження за поведінкою дітей в період адаптації, допомагає їм; в групах раннього віку веде щоденник спостережень.
7. Регулярно інформує керівника установи та старшу медсестру про зміни в стані здоров'я дітей. Повідомляє старшої медсестри про відсутніх дітей, з'ясовує причину їх відсутності, веде табель обліку відвідувань.
8. Веде роботу з батьками з питань виховання дітей у сім'ї, залучає їх до активної співпраці з дитячим садом. Активно працює з батьківським комітетом і окремими батьками, забезпечуючи створення необхідних умов у приміщеннях групи і на ділянці для успішної реалізації виховно-освітньої програми.
9. З повагою та турботою ставиться до кожної дитини в своїй групі, проявляє витримку і педагогічний такт у спілкуванні з дітьми та їх батьками.
10. Спільно з музичним керівником і інструктором з фізичної культури готує свята, організовує дозвілля дітей.
11. Замінює хворого вихователя-змінника в перебіг хвороби.
12. Проходить медичний огляд строго за графіком.
13. Виконує вимогу керівника, старшої медсестри, старшого вихователя, пов'язану з педагогічною роботою і охороною життя та здоров'я дітей.
14. Своєчасно і чітко веде документацію вихователя.
15. Систематично підвищує професійну кваліфікацію і педагогічний рівень на курсах, семінарах, відкритих переглядах.
16. На ділянці спільно з дітьми веде роботу з благоустрою згідно з програмою своєї вікової групи.
17. Бере участь у педрадах установ, методичних об'єднаннях в районі, окрузі, організовує огляди-конкурси та виставки дитячих робіт до днів відкритих дверей, проводить батьківські збори, бере участь в святах.
Під час роботи у ДНЗ здобула нових знань з практичного курсу 1."Конфліктологія: технолгії управління EQ"
2."Розвиток комунікативних здібностей дітей дошкільного віку засобами мнемотехніки.

Education

МНУ імені В. О. Сухомлинського

Історичний факультет, спеціальність Історія та археологія, освітня програма етнологія, Николаев (Николаевская обл.)
Higher, from 2013 to 2018 (5 years 3 months)

Студенти спеціальності 032 «Історія та археологія». Освітньо-професійної програми «Етнологія» вивчають цикл дисциплін професійно-практичної підготовки, цикл професійно-орієнтованих дисциплін, а також цикл дисциплін самостійного вибору ВНЗ. Серед них значне місце займають професійно зорієнтовані дисципліни вільного вибору студентів. На основі власних польових етнографічних досліджень і історіографічної бази магістрантами спеціальності 032 «Історія та археологія. Етнологія» за період з 2013 р. до 2018 р. підготовлено і захищено велику кількість магістерських робіт. Студенти цієї спеціальності видають збірки зі статтями власного написання.Співпрацюють з бібліотеками та архівами.

Knowledge and skills

MS Office

Language proficiencies

  • Ukrainian — advanced
  • Russian — advanced

Additional information

За час навчання я ,Вікторія ,проявила себе як старанна, товариська, дисциплінована студентка. За характером врівноважена, щира і відкрита у стосунках з людьми.
Навчалась на «добре» та «відмінно». Маю високий рівень теоретичних і практичних знань з усіх предметів. Навчальні заняття відвідувала регулярно, пропусків з неповажних причин не мала. Навчалась в повну міру своїх сил. За час навчання маю публікації (Версальсько-Вашингтонська система міжнародних відносин та її вплив на розвиток світу. // Питання нової та новітньої історії : збірник наукових праць молодих науковців, аспірантів, магістрантів, студентів. – Вип. 5. – Миколаїв: МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2017. – 136 с.; Командувачі дієвої армії УНР в добу Національно – визвольних змагань 1917 – 1921 рр. // Джерелознавчі та історичні студії: збірник наукових праць студентів. – Вип. 3. – Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2016. – 180 с.; Використання табору з возів як один з тактичних прийомів військового мистецтва козаків. // Джерелознавчі та історичні студії: збірник наукових праць студентів. – Вип. 2. – Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2015. – 214 с.; Становище православної церкви під владою Речі Посполитої в другій половині XVI ст.. // Джерелознавчі та історичні студії: збірник наукових праць студентів. – Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2014. – 264 с.).
Тайлашева Вікторія Олегівна, комунікабельна і товариська людина, має авторитет серед одногрупників та викладачів. Під час навчання виконувала обов’язки зам старости групи, з якими справлялась добре. У студентському колективі має багато друзів. Завжди може прийти на допомогу та підтримати в складній ситуації.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: