Resume from October 4, 2022

Андрій

Юрисконсульт, адвокат

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Рєзнік Андрій Олександрович
8 квітня 1985 року народження
м. Вінниця
_________________________________________________________________ Юрисконсульт, адвокат
контактні дані:
моб.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
email: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи:
В період з 2007 по 2008 рік працював у інвестиційно-будівельній компанії в м. Києві, на посаді юрисконсульта. До обов’язків за час роботи входило - повний юридичний супровід господарської діяльності підприємства, представництво інтересів товариства у судах, взаємодія з контролюючими державними органами. Звільнився за власним бажанням, в зв’язку з переходом на іншу роботу.
В період з 2008 по 2010 рік працював в митно-брокерській компанії на посаді директора у м. Києві. До обов’язків за час роботи входило - повний юридичний супровід господарської діяльності підприємства, представництво інтересів товариства у судах, взаємодія з контролюючими державними органами, ведення зовнішньо –економічної господарської діяльності підприємства (складання та супровід виконання міжнародних торгових контрактів, супровід розмитнення товарів) та ін. Одночасно з зазначеною діяльністю, дана організація надавала повний спектр юридичних послуг, в зв’язку з чим, виконував роботу юрисконсульта у сферах господарського, податкового, митного, цивільного, трудового, корпоративного та сімейного права. До безпосереднього підпорядкування на займаній посаді входив персонал у складі 12 робітників. Звільнився за власним бажанням, в зв’язку з необхідністю переїзду до іншого міста та зміною напрямків діяльності.
З 2010 року працюю у м. Вінниці у сфері надання юридичних послуг. У 2011 році успішно склав іспити і отримав Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. По сьогоднішній день займаюсь приватною адвокатською практикою. Діяльність проводиться у приватному офісі. Основними напрямками юридичної діяльності є – кримінальний, цивільний, господарський процеси. Є достатньо великий досвід роботи у сфері податкового, трудового, корпоративного, міжнародного права.
З 2013 року по 2018 рік працював на умовах контракту у Вінницькому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
З 2015 по 2017 роки працював юрисконсультом у сфері надання телекомунікаційних послуг.
З 2017 по 2019 рік працював регіональним юрисконсультом у великій аграрній компанії. До обов’язків входило – юридичний супровід господарської діяльності чотирьох підприємств, які входили до групи компанії.

Освіта:
Вища, повна. У 2007 році закінчив Одеську національну юридичну академію, факультет цивільного права та підприємництва, денний стаціонар. Здобув кваліфікацію юрист (спеціаліст).
За час навчання у зазначеному навчальному закладі, додатково вивчав курс юридичних дисциплін англійською мовою, успішно склав іспити і отримав відповідний сертифікат.

Інші навики та вміння:
Володію англійською мовою на середньому рівні, впевнений користувач ПК, водій категорії –В, є власний легковий автомобіль.

Побажання до майбутнього місця роботи:
Шукаю цікаву, перспективну роботу в дружньому колективі, з можливістю кар’єрного росту та конкурентною заробітною платою.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: