Resume from April 26, 2023

Анастасія

Графічний дизайнер, 8 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Львівська Національна Академія Мистецтв

Графічний дизайн, Львів
Unfinished higher, from 2018 to 2022 (3 years 8 months)

Отримую практичні навичкі зі створення графічної продукції, вивчаю технології друку, додрукарську підготовку. Знаюся в теорії дизайну, вивчаю композицію, колористику і типографіку.Також отримую знання з дуже важливої дисципліни "візуальні комунікації", завдяки чому знаю, що впливає на вибір людини, та як за допомогою дизайну комунікувати потрібне для замовника.

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma Adobe XD Графічний дизайн Adobe Відеомонтаж Vegas Комунікабельність Google Проведення презентацій Організаторські здібності Camtasia Планування Cтворення візуального оформлення Емпатія

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • French — beginner

Additional information

Вже більше року вивчаю дизайн.(самостійно близько 4 місяців і рік у академії мистецтв). Працюю на фрілансі, як графічний дизайнер близько року.
Маю творче і свіже бачення звичайних речей.
Дуже люблю усе планувати і вважаю, що без чіткого плану неможливо продуктивно виконати завдання і дійти до результату. Не люблю гаїти час, тому завжди хапаю усі можливості отримати досвід роботи у дизайні, покращіти професійні навички або софт скілс.
Вважаю, що дизайн має працювати для замовника і будти естетично привабливим для клієнта.Починаю свою роботу з вивчення цільової аудиторії та аналізу конкурентів. Не женуся тільки за привабливим виглядом, а працюю і над наповненням сенсом.
Мої головні якості: багато працюю і люблю доводити свою роботу до найкращого результату, самодисципліна і організованість, чесність, стрессостійкість. Також добре працюю у команді.

Чому треба обрати мене на цю посаду?
Тому що я молода і амбіційна, завжди продукую нові ідеї, відповідально ставлюсь до роботи, дуже швидко навчаюсь і завжди прагну самовдосконалюватись.

Залюбки виконаю будь-яке тестове завдання, щоб ви змогли переконатися в моїй компетенції. Я не бось важких завдань і мені
було б дуже цікаво робити щось нове для вашої компанії.

Моє портфоліо Behance: https://www.behance.net/mashira21a98a3
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: