Resume from November 13, 2019

Анастасія

3D artist, 3D-моделлер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НТУ "ХПІ"

БФ, Харьков
Higher, from 2012 to 2018 (5 years 4 months)

Knowledge and skills

Adobe Photoshop KeyShot Autodesk Maya:3D-моделлінг, анімація, візуалізація, UV-розгортки Скульптінг в ZBrush Текстурінг в Substance Painter Створення моделей одягу та тканин в Marvelous Designer Запікання карт в Marmoset Toolbag Створення UV розгорток в UVLayout Ретопологія в Topogun Використання Arnold Render в Autodesk Maya

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Зараз я не маю комерційного досвіду, однак активно створюю невеличкий відеоролик для удосконалення навичок моделювання та анімації, а також творчого самовираження. Базою для моєї професійної діяльності стали майже річні курси навчання Maya у 3dmaya.com.ua.
Найбільше досвіду я маю в моделюванні, скульптингу, текстуруванні та візуалізації. Більшість моїх власних проектів були спрямовані на створення наближених до реалізму об'єктів. Переглянути мої роботи можливо за наступними посиланнями:
[open contact info](look above in the "contact info" section)
https://www.artstation.com/crazybubalesh
Звісно відсутність комерційного досвіду - це моя вада. Однак я мрію приєднатися до дружнього колективу для вдосконалення навичок та створення нового та надзвичайного..

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: