Resume from June 25, 2021 PRO

Андрій

Керівник структурного підрозділу, заст. директора, директор філії

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник проектів

from 03.2020 to now (4 years 2 months)
АН "Експерт Нерухомість", Київ (Нерухомість та деволопмент)

Діяльность в сфері нерухомості, організація купівлі-продажу об'єктів житлової та комерційної нерухомості. Підбір та розрахунок окупності об'єктів з пропозицією для подальшого цільового призначення. Проведення навчання персоналу по роботі в сфері нерухомості. За останні півроку мною реалізовано 5 проектів в цьому напрямку.

Головний радник

from 08.2015 to 07.2019 (3 years 11 months)
ПАТ "Укртелеком", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Допомога керівництву підприємства в пошуку шляхів рішень щодо виходу з кризової ситуації спільно з вищим керівництвом та за участю менеджменту вищої ланки, а також фахівців підприємства. Регулювання і контроль діяльності структурних підрозділів в Донецькому та Луганському регіоні. Прийняття участі з оптимізації технічного обладнання в будівлях філій компанії для подальшого звільнення приміщень для здачі в оренду або їх продажу.

Директор філії

from 01.2013 to 08.2015 (2 years 7 months)
ПАТ "Укртелеком", Донецьк (Телекомунікації, зв'язок)

Щоденне керівництво виробничої, господарської, фінансово-економічної діяльності філії підприємства. Управління 32 структурними підрозділами зі штатом більше 1000 працівників та річним бюджетом понад 100 млн. гривень. Розвиток телекомунікаційної мережі, виконання планових показників з продажу і підключенню номерів телефонної мережі та Інтернет. Оновлення та відкриття сучасних відділень з обслуговування споживачів, підтримка та контроль супутньої інфраструктури (будівлі, споруди, інженерні мережі, транспорт, охорона об'єктів), забезпечення ПБ та ОП. Впровадження автоматизації бізнес-процесів, що дозволило збільшити кількість підключень абонентів та зростання рівня продажу телекомунікаційних послуг на 3-5%. Перехід на дворівневу систему управління, розробка та запуск електронного документообігу первинних бухгалтерських документів. Впровадження енергозберігаючих складових, що дозволило знизити витрати філії на 10-15% в першому ж році після впровадження.

Начальник телекомунікаційного центру

from 02.2007 to 01.2013 (5 years 11 months)
ПАТ "Укртелеком", Маріуполь (Телекомунікації, зв'язок)

Керівництво експлуатаційно-технічної, фінансово-економічної діяльності центру філії підприємства. Управління 5 структурними підрозділами зі штатом більше 500 працівників. Виконання планових показників з продажу і підключенню номерів телефонної мережі та Інтернет. Обслуговування понад 100 тисяч абонентів телефонної мережі і більше 10 тисяч абонентів ШСД. Підтримка супутньої інфраструктури (будівлі, споруди, комунальні мережі, транспорт, охорона об’єктів), забезпечення ПБ та ОП.

Заступник начальника центру

from 07.2003 to 02.2007 (3 years 7 months)
ПАТ "Укртелеком", Маріуполь (Телекомунікації, зв'язок)

Здійснення діяльності з капітального будівництва об'єктів електрозв’язку, поточний ремонт будівель та споруд. Побудовано та введено в експлуатацію обладнання для більш ніж 20 тисяч телефонних номерів і більше 10 тисяч портів ШСД.

Інженер, начальник дільниці

from 08.1997 to 07.2003 (5 years 11 months)
ПАТ "Укртелеком", Маріуполь (Телекомунікації, зв'язок)

Обслуговування і контроль роботи телекомунікаційного обладнання.

Education

Українська державна академія зв'язку ім. О. С. Попова, .

Багатоканальний електрозв'язок, інженер, Одесса
Higher, from 1992 to 1997 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Курси підвищення кваліфікації "Проектний менеджмент", ЦПО та ПК ВНЗ "Київський університет ринкових відносин"

2019, 2 місяця

Курси англійської мови(Intermediate), English Prime

2018-2019, 11 місяців

Курси підвищення кваліфікації "Школа-резерва ІІ рівня", ЦПО ПАТ "Укртелеком"

2006, 1 місяць

Сертифікаційні курси за програмою "Фахівець з житлової та комерційної нерухомості", СФНУ та Фонд держмайна України

2020, 1 тиждень

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Email Управління персоналом Ведення переговорів Управлінські навички Бюджетування

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Стресостійкий, здатний до оперативного прийняття рішення у критичних ситуаціях. Завжди намагаюсь досягати поставленої мети. Подобається грати в більярд, теніс. Впевнений драйвер, маю водійське посвідчення категорії В.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: