Resume from March 27, 2020

Владимир

Руководитель юридического департамента, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
62 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Коваленко Володимир Вікторович
20.01.1962 року народження. Практикуючий юрист з 30-ти річним стажем роботи, у тому числі понад 20 років на керівних посадах, кандидат юридичних наук. Мешкаю у місті Харкові. У 1986 році закінчив Харківський юридичний інститут (нині Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого) за спеціальністю правознавство, слідчо-прокурорський факультет. У 2013 році заочно закінчив аспірантуру у Харківському національному університеті внутрішніх справ та здобув вчений ступінь кандидата юридичних наук. 20 років (з 1986 по 2006 роки) працював в органах прокуратури України. Пройшов шлях від слідчого до заступника прокурора міста Харкова. В органах прокуратури обіймав посади:
помічника та заступника прокурора району; старшого слідчого з особливо важливих справ прокуратури Харківської області; начальника відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури Харківської області; прокурора Красноградського району Харківської області; заступника прокурора міста Харкова. Робота в органах місцевого самоврядування.
Протягом 12 років, в період з 2006 по 2018 роки, працював директором Юридичного департаменту Харківської міської ради
чисельністю 86 штатних одиниць. Здійснював правове забезпечення діяльності Харківської міської ради, її виконавчих органів та створених радою комунальних підприємств у всіх напрямках:
з питань земельних відносин та містобудування; розпорядження майном територіальної громади; у сфері культури,освіти та охорони здоров'я; зв'язку, транспорту та у сфері житлово-комунальних послуг; забезпечував представництво інтересів міської ради та її виконавчих органів у правоохоронних органах та органах державного контролю, а також представництво в судах загальної та спеціальної юрисдикції (щорічно у провадженні юридичного департаменту Харківської міської ради знаходилось понад 3,5 тисяч судових справ).
Маю свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю.
контактний телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: