Resume from March 11, 2024 PRO

Марина

Викладач англійської, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель англійської мови

from 09.2021 to 09.2022 (1 year)
Загальноосвітня середня школа с. Тисівці, Чернівецька обл. (Освіта, наука)

Постійно намагаючись винаходити ідеї задля донесення нових знань, а також працюючи над тим, аби скоротити різницю у здобутках між учнями, котрі ще не повірили у власну здатність здобувати знання із іноземних мов та найсильнішими із дітей, я шукала все нові цікаві методи аби мотивувати студентів із різним рівнем упевненості до подальшого росту, стимулюючи учнів на дослідження, слідуючи дорогоцінним цікавим порадам від колег-професіоналів, аби якомога ефективніше стимулювати на пошуки нових знань як діток 2-го та 3-го років навчання в початковій школі, так і вже майже дорослих розумників 8-го та 9-го класів.

Вчитель англійської

from 09.2021 to 06.2022 (9 months)
Загальноосвітня середня школа, с. Снячів (Освіта, наука)

Маючи на момент початку моєї праці на даній посаді лишень невеликий досвід донесення іншим знань із іноземних мов, я із жадібністю здобувала дорогоцінні навички, збираючи від колег-професіоналів важливі ідеї аби краще стимулювати студентів на дослідження та вивчення нового цікавого матеріалу. Підтримуючи дітей із уже сильними здобутками та заохочуючи юних студентів на нові звершення, я з усіх сил шукала педагогічної можливості допомогти у набутті дорогоцінних та цікавих знань із іноземної мови учням на початковому етапі данного шляху у здобутті можливостей до висловлювання власних думок англійською. Я шукала нові ідеї та поради аби вселити дітям як любов до вивчення іноземних мов так, що головне, і віру у здатність власного розуму до охоплення нових захоплюючих дарів навчання. Моїми дорогоцінними підопічними були розумники 9, 10 та 11 класів.

Менеджер із продажу поліграфічної продукції

from 06.2008 to 05.2016 (7 years 11 months)
ПП. "Литвинчук", Чернівці (Маркетинг, реклама, PR)

Обов'язки: Пошук майбутніх замовників печатної продукції нашої компанії, збір замовлень, якомога точніша передача побажань клієнта щодо продукту, відслідковування можливих найменших змін у замовленні або ж, можливих помилок та неточностей, що могли бути допущенні під час збору інформації та обробки замовлення, а також, відслідковування будь-якої найдрібнішої, допущенної замовником або ж мною, неточності, та в подальшому - найменшої можливості для бажаних виправлень і подальших змін відповідно побажанню замовника, - та для найкращого результату.
Досягнення: збереження довіри клієнтів до нашої продукції та знаходження нових постійних замовників.

Education

Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича

Факультет історії, політології та міжнародних відносин, спеціальність: магістр з міжнародних відносин, перекладач англійської, французької мов., Чернівці
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Будь-яка освіта власне, на моє глибоке переконання, надає не тільки знання відповідно обраній спеціальності, а й додаткові знання, що завжди можуть стати у нагоді в найнепередбачуваніших ситуаціях.

Вижницький коледж прикладного мистецтва ім. В. Ю. Шкрібляка

Спеціальність: художник-майстер художньої вишивки, Вижниця
Specialized secondary, from 1998 to 2002 (4 years)

Дана дорогоцінна освіта надала мені можливості до розвитку художніх та мистецьких навиків, навиків до відчуття мистецтва як такого, надавши свій важливий поштовх до подальших художніх пошуків як, власне, і до застосування художнього мислення у будь-якій праці.

Additional education and certificates

курси "менеджмент туристичної індустрії

2008, 3 місяці

Проходження курсу "Як спланувати інтегрований урок з іноземної мови: від теорії до практики"

2022, 2 місяця

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet Дизайн Живопис Написання рекламних текстів англійською мовою

Language proficiencies

  • English — above average
  • French — average

Additional information

За час моєї навчальної та трудової діяльності я мала дорогоцінну можливість до здобуття наступних навичок та якостей:
1. Здобуваючи освіту у Вижницькому коледжі прикладного мистецтва - креативність та певну гнучкість мислення.
2. Навчаючись у Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича, за спеціальністю "Країнознавство" (міжнародні відносини) - формування критичного мислення та навиків до приймання рішень.
3. Під час виконання обов'язків із виховання малечі, працюючи вихователем у дитячому садочку (1 рік), здобула найбільш дорогоцінну можливість до виховання в самій собі таких навиків та якостей як комплексне багаторівневе вирішення проблем а також - емоційний інтелект.
4. Під час роботи менеджером із реклами (поліграфічної продукції) - набула певних навичок до ведення перемовин, котрі намагаюсь розвивати постійно.
5. Зрештою, під час вельми цікавої праці електромонтажником-схемником (майже 3 роки) на величезному виробництві - набула дорогоцінну навичку взаємодії із іншими людьми заради спільної роботи із багатьма складними елементами, що можуть заплутуватися, гальмуючи величезний процес, а також я набула навичку клієнтоорієнтованості, чи радше, бачення можливого результату процесу, позаяк робота, де всі найдрібніші деталі є пов'язаними, робить особливо чіткою саму важливість уваги до кожної маленької деталі певного великого процесу.
Вміння керувати людьми - на даний момент вважаю в собі недостатнім. Над подібними навичками, якщо вони знадобляться в подальшій праці заради спільного блага, як власне і над багатьма іншими, сподіваюсь комплексно працювати, навчаючись усьому дорогоцінному у Вашого колективу професіоналів.
І ще один момент із Вашого дозволу, важливий насьогодні. У зв'язку із вимкненням світла та телефонного зв'язку (часом на декілька діб (!) - тут, де я особисто живу, в сільській місцевості, тож планую винаймати житло із гарною можливістю працювати без настільки частого відключення населення від засобів зв'язку), - величезне прохання, коли Ваша ласка, зв'язуватися зі мною через вайбер, позаяк, як тільки вмикається світло та інтеренет - я маю можливість прочитати повідомлення. Тож сподіваюсь на плідну співпрацю заради спільного процвітання!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: