Resume from November 4, 2022

Aліна

Администратор, консультант

Employment:
Full-time.
Age:
22 years
City:
Lubny

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор, продавець, промоутер, диспетчер-логіст

from 09.2017 to 04.2021 (3 years 7 months)
Таксі, Лубны (Продажи)

З серпня 2019р по осінь 2021р працювала диспетчером у таксі, постійно спілкуючись із людьми. Комунікабельна, ввічлива, вмію знайти підхід до будь-якого клієнта. Був невеликий досвід роботи у продажах.

Education

ПНПУ

Психолого- педагогический, психолог, Полтава
Unfinished higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Доброго дня! Навчаюся на заочному відділенні педагогічного університету у Полтаві, останній рік, але проживаю і шукаю роботу саме у рідному місті. Незважаючи на те, що мені лише 20 років, досвід роботи з людьми та у продажах я вже маю. Скрізь моєю роботою завжди були задоволені) радувала моя відповідальність, комунікабельність, лідерські якості та вміння вчасно адаптуватися до будь-якої ситуації) пропрацювавши більше двох років у таксі, маючи при цьому постійний контакт з людьми, маю величезний досвід спілкування з конфліктними та вимогливими людьми, адаптація до такої ситуації вже як друге ім'я. Завжди відкрита до нових знайомств, навчання та важких задач. Буду рада якщо звернете на мене увагу)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: