Resume from June 15, 2023

Юлія

HR-менеджер, психолог

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Cherkasy, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Практичний психолог

from 11.2018 to 07.2019 (8 months)
ПрАТ "Санаторій Мошногір'я", Черкаси (психологічна реабілітація)

Проведення психологічної реабілітації учасників
антитерористичної операції з метою для відновлення необхідних якостей особистості, психологічного стану, покращення психічних процесів, поведінки, спілкування; введення супровідної документації. Психологічна реабілітація передбачає надання таких послуг: психологічна діагностика; психологічна просвіта та інформування; психологічне консультування; психологічна підтримка і супроводження; групова робота.

викладач

from 09.2012 to now (11 years 8 months)
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаси (Освіта, наука)

- здійснювала контроль за організацією і проведенням навчально-виховного процесу і станом навчальної дисципліни на факультеті;
- організовувала профорієнтаційну роботу в загальноосвітніх навчальних закладах, технікумах, коледжах, на підприємствах та в організаціях;
- організовувала та проводила культурно-виховну роботу серед студентів;
- організовувала культурно-виховну роботу, побут, відпочинок студентів;
- здійснювала ділові контакти із питань методичного забезпечення викладання з керівництвом і науково-педагогічними працівниками кафедр факультетів;
- здійснювала контроль за забезпеченням запланованих занять аудиторіями;
- контроль за веденням поточної документації факультету;
- складала розклади настановних та лабораторно-екзаменаційних сесій і контроль за їх дотриманням;
- забезпечувала виконання навчальних планів і програм, брала участь у науководослідній роботі кафедри;
- брала участь в семінарах, нарадах і конференціях, інших заходах освітньої установи;
- забезпечувала високий науково-теоретичний і методичний рівень викладання дисциплін у повному обсязі освітньої програми відповідної спеціальності, напряму підготовки;
- виконувала обов'язки керівника психокорекційних груп;
- виконувала обов'язки куратора академічної групи (32 студенти);
- постійно підвищую професійний рівень, педагогічну майстерність, наукову кваліфікацію.

Education

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницкого

Психологічний факультет, психолог (спеціалізація - медична психологія), Черкаси
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

з 2014 по 2017 р. р. - цільова аспірантура в Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького за спеціальністю: 19.00.07 – педагогічна та вікова психологія.
05.12.2017 р. р. - захист кандидатської дисертації «Глибинне пізнання перинатальної символіки шляхом аналізу візуалізованої репрезентації майбутнього психолога» у ДВНЗ «Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника» (м. Івано-Франківськ).

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Організація конференцій, відкритих заходів Уміння працювати з людьми, досвід керівника тренінгової групи. Досвід налаштування таргетованої реклами Уміння якісно писати унікальні тексти

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent

Additional information

Додаткова інформація:
1) Комунікаційні компетентності:
спроможність розбиратися у сучасній інформаційній технології та засобах комунікацій, ораторські здібності й уміння висловлювати думки, ідеї; здатність до самооцінки власної діяльності, аналізу; діалогічність, емпатійність, толерантність, культура мовлення, рефлексивне слухання та ін. Професійно значущі якості сформовані у процесі викладацької діяльності та приватної психологічної практики.
2) Організаційна/управлінська компетентність:
складання розкладу занять психологічного факультету. Здійснено керівництво благодійним проектом «Україна-3000», у якому працювало 5 осіб. Уміння працювати з людьми, оволодіння мистецтвом управління людськими ресурсами; організаційні уміння керівника тренінгової групи, уміння організації психологічного супроводу діяльності підприємства, організація діяльності психологічної служби. Автор психологічного проекту "Magic Form" (травень 2019 - по сьогоднішній час), присвячений темі психології харчової залежності та поведінки - 20 осіб.
3) Цифрові компетенції:
ідентифікувати, визначати місцезнаходження, завантажувати, зберігати, систематизувати та аналізувати цифрову інформацію. Обмін даними у цифровому середовищі, використання ресурсів через інтернет, взаємодія та участь у спільнотах та мережах.
4) Професійні навички (із числа не зазначених вище):
організація конференцій, відкритих заходів, рекламної кампанії.
5) Області професійних інтересів:
перинатальна психологія, психологія управління персоналом, психологія розвитку та мотивації;
6) Сертифікати:
участь у міжнародних науково-практичних конференціях: «Психолінгвістика в сучасному світі – 2016» (Переяслав-Хмельницький, 2016); «Актуальні проблеми науки і освіти-2017» (Будапешт, Угорщина, 2017); «Сучасні тенденції та фактори розвитку педагогічних та психологічних наук» (Київ, 2017); «Психологія та педагогіка: необхідність впливу науки на розвиток практики в Україні» (Львів, 2017); міжнародному науково-практичному семінарі: «Психологія діалогу і світ людини» (Кіровоград, 2016 р.), методологічному семінарі: «Особистість в умовах кризових викликів сучасності» (Київ, 2016); Авторських школах та Наукових сесіях академіка НАПН України Т. Яценко (2014 – 2019 рр.).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: