Resume from March 30, 2023

Оксана

Актор, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Актор

from 09.2019 to now (4 years 8 months)
Unicorn media company, Одеса (Приватні особи)

Працювала кухарем-кондитером в кадрі, оформлювала стіл, вигадувала сценарій зйомки, виробляла торти, оформлювала десерти, різні страви. Робила їжу великих розмірів. Працювала акторкою в скетчевому форматі. В обов’язки входили створення образів, відслідковування трендів на площадці, штурм потенційних тем, що залетять. Ще пробувала себе в ролі гримера, майстра поробок елементів декору або інших задумів, що можуть приходити в голову творчої людини (великі прищі на стіну, що видавлюються, як приклад). Також працювала з куклами в кадрі і їх перевтіленнями.

Кондитер

from 09.2017 to 06.2019 (1 year 9 months)
Shoco, Львов (Современная пекарня-кондитерская)

Приготовление продукции по технологической карте, организация рабочего процесса, оформление десертов, приготовление и оформление десертов на кенди-бары, услуги «выездного кондитера».

Education

НУ ЛП

ИИМТ, транспортные технологии, Львов
Higher, from 2015 to 2018 (2 years 10 months)

Additional information

Більше 5 років займаюсь йогою. Займаюсь повітряною гімнастикою на кільці та полотнах. Люблю різноманітність та виклики. Цікавлюсь психологією, та і, взагалі, обожнюю читати книжки. Пробую екстремальні види спорту. Маю сертифікат дайвера. Вірю у те, що візуалізація життя працює.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: