Resume from August 7, 2019

Виктория

Вчитель образотворчого мистецтва, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

ропозиції).
Маю базові знання ПК,навички роботи в Internet.
З серпня 2014р. по серпень 2017р. працювала в Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» майстром виробничого навчання з професії «Декоратор вітрин .Флорист.» 19.06.2017 нагороджена грамотою за високі показники в роботі над персональним блогом,19.06.2017 нагороджена грамотою за III місце в номінації «Краще комплексне методичне забезпечення виробничого навчання професії».28 березня 2017р.отримала сертифікат учасника інтернет - марафону від ВГ «Основа»,де брала участь у вебінарі для педагогів за темою : «Психологічні прийоми створення сприятливого клімату на уроках» В 2015р.отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації педагогічних працівників,цього ж року отримала грамоту за сумлінну і плідну працю,за вагомий внесок у розвиток навчального закладу,педагогічну майстерність,за значний внесок у справу підтримки і виховання молоді.(звільнилася у зв’язку з переїздом.)
З 2007 по 2008 працювала в УБСП(ЛТД)ТТЦ «Січ» менеджером.
З 2004р. по 2007р. навчалася в Запорізькому центрі професійно-технічної освіти,де отримала диплом кваліфікованого робітника з професії «Декоратор вітрин»,а також диплом молодшого спеціаліста з професії «Дизайн».2017р отримала диплом бакалавра з професії «Дизайн».В січні 2020р захищаю диплом магістра з професії «Педагогіка вищої школи»
Легко знаходжу спільну мову з людьми, комунікабельна, чесна, працьовита, цілеспрямована, вмію працювати в команді, легко запам’ятовую інформацію. Вільно володію українською та російською мовами.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: