Resume from April 27, 2024 PRO

Олександр

Топменеджер, директор, керівник підприємства

Employment:
Full-time.
Age:
58 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор підприємства

from 10.2016 to 07.2021 (4 years 9 months)
ТОВ "ГЕТТІХ УКРАЇНА", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Весь комплекс робіт по організаціїї роботи нового підприємства - починаючи з реєстрації і завершуючи виведенням на лідируючі позиції в концерні по економічній ефективності роботи підприємства.Підприємство стало першим в історії концерну зарубіжним підрозділом, який досяг прибуткового рівня діяльності вже на другий рік після початку роботи і мав стабільні лідерські позиції по темпах зростання продажів і рівню рентабельності.

Голова представництва

from 01.2014 to 10.2016 (2 years 9 months)
Представництво "Геттіх ФурнТех ГмбХ і Ко. КГ" в Україні, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Забезпечення просування продукції "Hettich" в Україні та створення базису для організації нового підприємства в складі концерну "Hettich"

Заступник генерального директора, директор департаменту

from 04.2006 to 12.2013 (7 years 8 months)
ТОВ "ВІПОС-УКРАЇНА", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Будівництво та запуск автозбирального заводу, організація продажу вироблених автомобілів

Виконавчий директор

from 11.2005 to 04.2006 (5 months)
ПП "МС", Вінниця (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Формування збутової мережі аптек на рівні обласного регіону, організація логістики та фінансової діяльності

Директор підприємства

from 05.1994 to 10.2005 (11 years 5 months)
ТОВ"Вюрт-Україна", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Весь комплекс робіт по організації і запуску нового підприємства з іноземним капіталом в Україні, виведення підприємства на лідируючі позиції по рентабельності роботи на протязі 2003-2005 років серед східноєвропейських підрозділів концерну "WURTH"

Education

Академія концерну "WURTH"

Курс для топ-менеджерів, Кюнцельзау (ФРН)
Higher, from 2000 to 2002 (2 years)

ВНДІЦП

Аспірантура, Київ
Higher, from 1988 to 1990 (2 years)

Захистив дисертацію на здобуття ученого ступеня кандидата економічних наук, додатково отримав диплом старшого накового співробітника

Одеський технологічний інститут ім. Ломоносова

Інженерно-економічний факультет, Одеса
Higher, from 1982 to 1987 (5 years)

Червоний диплом

Knowledge and skills

Професійний економіст із знанням практичної роботи Прийняття нестандартних рішень і відповідальність за здійснення

Language proficiencies

  • German — advanced
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Топ-менеджер, директор підприємства
Є великий досвід успішної роботи у міжнародних компаніях на посаді «першої особи», інженер-економіст, досвід організації підприємств з «0», оперативне вирішення різноманітних завдань, знання ЗЕД (імпорт, експорт), німецька мова

Р Е З Ю М Е

Федик Олександр Васильович
02121, м. Київ
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Спеціалізація: економіка і організація підприємств, топ-менеджмент, адміністрування, господарська діяльність, продаж, закупівлі, виробництво, аналітика, зовнішньоекономічна діяльність, маркетинг
Освіта: вища, кандидат економічних наук
Дата народження: 2 січня 1966 р.
Місце народження: с.Ялтушків Барського району Вінницької обл.

Досвід роботи:

10/20126 - 07/2021 ТОВ "ГЕТТІХ УКРАЇНА"
Посада: директор
Весь комплекс робіт по організаціїї роботи нового підприємства - починаючи з реєстрації і завершуючи виведенням на лідируючі позиції в концерні по економічній ефективності роботи підприємства. Підприємство стало першим в історії концерну зарубіжним підрозділом, яке досягнуло прибуткового рівня діяльності вже на другий рік після початку роботи і мало стабільні лідерські позиції по темпах зростання продажів і рівню рентабельності.

01/2014 - 10/2016 Представництво "Геттіх ФурнТех ГмбХ і Ко. КГ" в Україні.
Посада: голова представництва
Забезпечення просування продукції "Hettich" в Україні та створення базису для організації нового підприємства в складі концерну "Hettich"

04/2006 – 12/2013 ЗАТ "Автомобільна група "ВІПОС"
Посада: заступник генерального директора, директор департаменту
Обов'язки: організація нового машинобудівного проекту за участю іноземних партнерів
Керував проектом створення нового машинобудівного підприємства (автомобілі). Побудований і запущений новий завод, налагоджена логістика виробництва і збуту проукції, виконувалась робота по розширенню продуктової лінійки.

11/2005 - 04/2006 ПП «МС»
Посада: виконавчий директор проекту
Обов'язки: керування проектом розвитку локальної аптечної мережі. Забезпечив покращення організації продажів в аптечній мережі за рахунок перерозподілу товарних потоків ( малорентабельні і збиткові товари обов'язкового асортименту буди зосереджені на одному підприємстві, яке мало найменші витрати і, крім того. покривало збиткові види діяльності непрофільними прибутковими видами діяльності). Реалізація проекту дозволила підняти рентабельність мережі на 4% і ліквідувати конфліктні ситуації всередині мережі.

05/1994 – 10/2005 ТОВ «Вюрт-Україна» (дочірнє підприємство німецького концерну «WURTH»)
Посада: директор
Обов'язки: весь шлях від створення підприємства до його успішного функціонування на ринку України протягом понад 11 років.
Самостійно, починаючи з реєстраціїї підприємства, налагоджував весь процес - від замовлення товарів (кріпильні вироби, інструменти, виробнича хімія та ін. - біля 40 тис. артикулів) до постачання клієнтам. Тривалий час сам керував відділом продажів, працював з митницею, експедиторськими фірмами, створив власне транспортне господарство (понад 40 автомобілів). Займався маркетингом і ціноутворенням, введенням у продаж нових товарів та ін. Зростання продажів за 2004-2005 рр. склало 70% при відмінній рентабельності і надійному фінансовому стані. Є досвід проведення VIP-переговорів (самостійно обслуговував ряд крупних клієнтів – «Тетра-Пак», «Оболонь», «Автоінвестстрой», «АвтоЗАЗ» та інших), бізнес-планування, адміністративно-господарської та фінансово-економічної діяльності, навички спілкування з державними структурами, мас-медіа, постачальниками.

До цього працював у науково-дослідному інституті (від аспіранта до завідуючого відділом, маю вчене звання старшого наукового співробітника та вчений ступінь кандидата економічних наук) і в промисловості (начальник планово-економічного відділу).

Додаткова інформація: комп'ютерні навички на рівні досвідченого користувача, водійське посвідчення категорії "В"

Коротке формулювання професійної придатності та досвіду:
Професійний економіст із знанням практичної роботи на підприємстві. Досвід створення з "нуля" і успішного розвитку фірм, що здійснюють імпорт та продаж в Україні товарів світових брендів виробнично-технічного призначення. Є реальні досягнення у керуванні колективами підприємств, комунікації з державними і недержавними структурами. Досвід безпосередньої практичної роботи у всіх підрозділах підприємств.
Схильний до пошуку нестандартних, багатоваріантних рішень, в той же час маю підвищену відповідальність за виконувані дії. Маю високу роботоздатність, успішно адаптуюсь до змін умов роботи, стійкий до підвищених навантажень.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: