Resume from September 7, 2022

Анна

Продавець-консультант, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City of residence:
Vynnyky
Ready to work:
Lviv, Vynnyky

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Ведення документації

Additional information

Досвід роботи 20 років в торгівлі.
Приватний підприємець з 2018 по 2019 рік "Mi&Ann"бутік (власний логотип).
Продаж непродовольчих товарів(одяг,сумки, взуття та аксесуари)дизайн та послуг персонального стиліста з перевагою сучасних тенденцій.
Знання маркетингу та реклами.
Індивідуальний підбір одягу посезонно,оформлення вітрин та розташуваняя товару по залу.Контроль за споживанням ввіреній продукції для кожного клієнта індивідуально, розширення асортименту на торговельних точках, контроль за термінами зберігання продукції, робота з документацією: договору, додаткові угоди, узгодження розбіжностей, сертифікація, відвантажувальні документи, касові документи, звітність, аналіз цін і якості конкуруючих компаній , робота з поверненнями, розширення клієнтської бази (пошук нових клієнтів, укладання договорів, підбір необхідного початкового асортименту для нової торгової точки з метою розширення асортименту в майбутньому,, рекламний супровід. Участь в організації та проведення виставок.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: