Резюме від 7 вересня 2022

Анна

Продавець-консультант, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Винники
Готовий працювати:
Винники, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Ведення документації

Додаткова інформація

Досвід роботи 20 років в торгівлі.
Приватний підприємець з 2018 по 2019 рік "Mi&Ann"бутік (власний логотип).
Продаж непродовольчих товарів(одяг,сумки, взуття та аксесуари)дизайн та послуг персонального стиліста з перевагою сучасних тенденцій.
Знання маркетингу та реклами.
Індивідуальний підбір одягу посезонно,оформлення вітрин та розташуваняя товару по залу.Контроль за споживанням ввіреній продукції для кожного клієнта індивідуально, розширення асортименту на торговельних точках, контроль за термінами зберігання продукції, робота з документацією: договору, додаткові угоди, узгодження розбіжностей, сертифікація, відвантажувальні документи, касові документи, звітність, аналіз цін і якості конкуруючих компаній , робота з поверненнями, розширення клієнтської бази (пошук нових клієнтів, укладання договорів, підбір необхідного початкового асортименту для нової торгової точки з метою розширення асортименту в майбутньому,, рекламний супровід. Участь в організації та проведення виставок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: