Resume from October 17, 2022 PRO

Софія

Фінансист, економіст, аналітик, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Stryi

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець 2 категорії з продажу роздрібних продуктів

from 12.2019 to 01.2022 (2 years 1 month)
АТ Альфа-Банк, Стрый (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення нових клієнтів фізичних та юридичних осіб для продажу всього спектру банківських продуктів
Відкриття/закриття і обслуговування поточних, карткових, депозитних та кредитних рахунків клієнтів МСБ, суб'єктів господарювання та фізичних осіб
Здійснення первинного контролю документів ЗЕД
Виконання планів продажів
Виконання інших операцій/дій відповідно до діючих внутрішніх нормативних документів Банку і розпоряджень керуючого відділення фізичних та юридичних осіб для продажу всього спектру банківських продуктів

Адміністратор-касир

from 01.2016 to 01.2017 (1 year)
ФОП "Чаплін", Стрый (Галузь культури та економіки, що об'єднує всі види професійної діяльності, пов'язаної з виробництвом, розповсюдженням, зберіганням та демонструванням фільмів)

В мої обов'язки входило: контроль за дотриманням обслуговуючим персоналом кінотеатру трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і гігієни, протипожежного захисту. Здійснювала контроль за наявністю в касовому вестибюлі інформації про фільми, сеанси, умови придбання квитків тощо. Здійснювала оперативний контроль за чіткою роботою білетних кас. Забезпечувала проведення між сеансами культурно-масових заходів для глядачів.Стежила за виготовленням, оновленням і станом реклами на фасаді будівлі та в приміщенні кінотеатру. Перевіряла всі приміщення кінотеатру після закінчення останнього сеансу. Здійснювала контроль за станом освітлення, систем опалення та каналізації і, в разі пошкоджень, вживає заходів щодо їх усунення. Одержувала і видавала персоналу кінотеатру інвентар і предмети господарського обслуговування та здійснює відповідний оперативний облік.

Education

ЛНУ ім.Івана Франка

Фінанси та кредит, Львов
Higher, from 2015 to 2019 (4 years 3 months)

З 2012-2015рр., навчалась в Технологічному коледжі " ЛНУ Львівська політехніка" за спеціальністю - економіка підприємства.
З 2015-2019рр., навчалася в ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю - фінанси та кредит ,маю диплом бакалавра та магістра!

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook MS Access НАУ

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — above average
  • English — average

Additional information

Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, сумлінність, дисциплінованість, оптимізм, здатність до швидкої адаптації і навчання, творчі здібності, аналітичний склад розуму, здатність до систематизації та структуризації інформації, велике бажання розвиватись в професійному напрямку, вміння працювати в команді, бажання вивчати все нове, отримувати різноманітну інформацію та вміло використовувати її.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: