Resume from November 1, 2023 PRO

Олександр

Директор, головний інженер, нач. дільниці, керівник проекту, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний інженер

from 06.2021 to 03.2022 (9 months)
ПП "Мааліт", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль будівництва, робота з виконавчою документацією та безпосередньо робота по підключенню інженерних комунікацій, робота з кресленням, робота з персоналом та частковий підбір кадрів, пошук та пряма співпраця з фірмами будівельних механізмів, охорона праці.

Головний інженер

from 06.2020 to 11.2020 (5 months)
Спорт-Прогрес, Хмельницкий (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та організація будівельних робіт, робота з кошторисною документацією, складання та дотримання планів виконання робіт, контроль та дотримання норм охорони праці.

Директор виробництва

from 08.2019 to 03.2020 (7 months)
ПП "Гідромікс", Чернівці (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та дотримання планів виробництва, безпосередня робота з колективом та роздача щоденних нарядів на робочий день відповідно до планів та завдань підприємства. Контроль виконуваних робіт. Щільна робота з відділом продажів і коригування планів і завдань відповідно до спеціальних замовлень і потреб на ринку.

Майстер дільниці

from 11.2016 to 02.2018 (1 year 3 months)
"Нікопрогресбуд", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Управління персоналом, робота з виконавчою документацією, робота з кресленням, контроль виробництва, робота з нарядно-допускною системою, охорона праці.

Education

Криворізький національний університет

Промислове та цивільне будівництво, Кривий Ріг
Higher, from 2012 to 2016 (4 years)

Денне навчання, староста, налагоджена робота з викладачами, жодного разу не пропускав заняття, на червоний диплом не претендував, але вчився добре, отримував стипендію, навчився бути комунікабельним і знаходити рішення у будь-яких критичних ситуаціях, і найголовніше навчився вчитись і придбав навички, які знадобляться мені на все життя.

Гірничий фаховий коледж Криворізького національного університету

Промислове та цивільне будівництво, Кривий Ріг
Specialized secondary, from 2008 to 2012 (4 years)

На базі коледжу я поглиблив та закріпив знання, які отримав в процесі вивчення теоретичних дисциплін, практичні навички, ознайомлювався безпосередньо в установах, організаціях, на підприємствах з виробничим процесом, відпрацьовував вміння і навички з робітничої професії та спеціальності. Відокремив ньюанси робочих процесів на власній праці та помилках.

Knowledge and skills

Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою Управління персоналом Робота з принтером Читання креслень Використання основ будівельної справи та техніки безпеки

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Власник будівельної фірми ТОВ" Капітал-Строй." з гарною ліцензією та дозволами на роботи ( В разі зацікавленості на сумісну співпрацю надам документи для перегляду за попередньою домовленістю).
Наразі шукаю роботу не просто для закриття своїх фінансових потреб, але й для розвитку як особистість, вважаю,що потрібно вміти робити все і не бояться нових досягнень. Є електроавтомобіль та 10 років досвіду водіння, готовий працювати на службовому авто.
Я закінчив будівельний технікум та інститут, щоліта та всі будівельні практики працював на будівельному майданчику, виконував особисто оздоблювальні роботи, загальнобудівельні, покрівельні, працював з підвісними стелями, проходив усі етапи будівництва: від приватних котеджів так і до багатоповерхівок та промислових об’єктів. Досвід роботи в будівельній сфері більше 12 років!
Працював на великих підприємствах, працював на кількох об'єктах одразу. Маю чітке розуміння правильності ведення робіт, розподілу обов'язків та розумію, що таке посадові інструкції, дотримання та гідне виконання своїх обов'язків, найголовніша моя вимога, це виконання чітко поставлених завдань. За весь свій досвід роботи можу сказати, що на скільки класними і досвідченими ми б не були, як би ми не прагнули бути кращими і сильнішими, які цілі, амбіції та принципи нами не керувалися б, без правильної організації робіт усієї ділянки, колективу чи підприємства загальна оцінка та загальна картина не завжди буде кращою.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: