Resume from April 13, 2023 PRO

Йосип

Начальник цеху

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач складом

from 08.2022 to now (1 year 10 months)
Підприємство "Флагман" у формі ТОВ, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Відкриття складу з нуля, налагодження всього що треба для нормальної роботи складу, обліку, підбір персоналу і т.д.
Підбір фірм і підписання з ними договорів для майбутньої перспективної роботи складу.
Збільшення обороту по руху і обороту складу на100% за пів року роботи складу.
Ми заажди готові відправити продукцію і обслужити клієнта так щоб він був задоволений.
Моніторинг залишків на складі і замовлення товару у менеджера з закупівель наперед так щоб на складі завжди був весь асортимент продукції.
Ведення складського обліку, забезпечення зберігання та збереження ТМЦ та достовірності їх обліку.
Проведення інвентеризацій кожного місяця, робота в 1С програмі (версія 8.3).
Введення системи "подвійного контролю" для виключення помилок і пересортів при комплектації і відгрузках продукції.
Взаємодія з відділами продажу, логістикою і бухгалтерією.
Контроль та внутрішнє переміщення ТМЦ між складами ( основний склад, склад філіалу і магазин)..
Організація проведення вантажувально-розвантажувальних робіт (ВРР) працівниками складу, а також їх навчання ВРР і охороні праіі.
Організація, планування, розподіл, оптимізація та контроль усіх етапів складської логістики, складського обліку та безпеки ТМЦ .
Планування витрат і окупності складу.

Роботи

from 01.2022 to 08.2022 (7 months)
Регіональний центр зайнятості, Львів (Адмін)

Пошуки роботи

Завідувач складом

from 07.2013 to 12.2021 (8 years 5 months)
тзОВ "Галфрост", Жовква (Харчова промисловість)

- Ведення складського обліку, забезпечення зберігання та збереження товарно-матеріальних цінностей та достовірності їх обліку.
- Моніторинг залишків на складі (складах у Жовкві та Львові) та забезпечення виробництва сировиною, пакувальним матеріалом згідно виробничих потреб.
- Взаємодія з відділами продажу, логістикою і бухгалтерією.
- Контроль та внутрішнє ( і зовнішнє) переміщення товарно-матеріальних цінностей між складами та виробництвом.
- Контроль комплектування замовлення і відвантаження клієнту.
- Проведення інвентаризації, робота в 1С програмі ( версія 8,2 та 8,3 , а також 1С УТП ), програма Агротрейсер інтегрована з 1С (подібна до WMS).
- Безпосередня участь в проходженні міжнародних аудитів підприємства.
- Аналіз ефективності та продуктивності роботи.
- Планування та забезпечення безперебійності роботи згідно завдань.
- Вдосконалення та оптимізація процесу складання,внутрішніх переміщень.
- Управління складом (складами) як об'єктом, дотримання принципів FIFO.
- складання бюджету складу.
- сертифікат безпечності харчових продуктів по системі FCCS 22000, HACCP , ISO. Ефективне та раціональне використання складських площ.
- Склад та виробництво сертифіковано багатьма різними міжнародними організаціями по якості.
- Організовувати проведення вантажно-розвантажувальних робіт комірниками та вантажниками на складі, навчання комірників та забезпечення їх планом роботи.

Наявність успішного практичного керівного досвіду роботи в харчовій та переробній галузі , специфіка зберігання в заморозці і у сублімаційних складах. Знання вимог санітарних і безпечних правил, і принципів FCCS, HACCP , ISO.

Майстер, старший майстер

from 07.2008 to 06.2013 (4 years 11 months)
ТзОВ. "Галфрост", Жовква (Харчова промисловість)

- Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукту, відповідно до замовлень та планів продажу.
- Організація і контроль технологічного процесу.
- Контроль технологічно-правильної експлуатації устаткування, координацію роботи майстрів і цехових служб.
- Розробка і вдосконалення технологічних процесів, режимів виробництва, підвищення продуктивності праці і зниження витрат виробництва.
- Оперативне управління виробничими процесами і персоналом.
- Ведення обліку трудового часу.
- Робота з рекламаціями.
- Проведення заходів з попередження браку і підвищення якості продукції.
- Складання звітів.
Збільшення продуктивності і ефективності виробництва.
Знання вимог санітарних правил виробництва, принципів ХАССП, ISO, FSSC..

Технолог, начальник цеху

from 09.2007 to 07.2008 (10 months)
ТзОВ "Компанія "Данило Галицький",, Львів (Харчова промисловість)

1. Організація роботи цеху.
2. Робота з вдосконаленням в-ва, його технології, механізація і автоматизація виробничих процесів.
3. Контроль і підвищення якості готової продукції, збільшення продуктивності виробництва, попередження браку.
4. Формування звітності.
5. Участь в плануванні роботи цеху, використання по максимуму виробничих потужностей, а також ефективну експлуатацію обладнання з врахуванням його технічних можливостей.
6. Забезпечення виконання планових завдань по кількісних і якісних показниках щодо продукції.
7. Контроль прийому товарно-матеріальних цінностей.
8. Моніторинг виконання виробничих завдань і аналіз результатів роботи цеху.
9. Ведення табелю робочого часу.
10. Контроль отриманих результатів.
11. Забезпечення безпечних умов праці для працівників цеху

Технолог м`ясопереробного консервного виробництва

from 12.2003 to 09.2007 (3 years 9 months)
ТзОВ "Гал-Євро-Контакт", Львів (Харчова промисловість)

1. Організація та координація роботи працівників лінії на протязі зміни, контроль за виконанням функціональних обов'язків підлеглих працівників.
2. Використання по максимуму виробничих потужностей, а також ефективну експлуатацію обладнання з врахуванням його технічних можливостей.
3. Формування звітності.
4. Контроль прийому товарно-матеріальних цінностей.
5. Забезпечення виконання планових виробничих завдань по кількісних і якісних показниках щодо продукції.
6. Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукту.
7. Контроль отриманих результатів.
8. Забезпечення безпечних умов праці для працівників цеху.
9. Ведення табелю робочого часу.
10. Дотримання технологічних процесів виготовлення продукції, згідно рецептур та технологічних інструкцій.

Education

Львівська політехніка

Бродильне виробництво та виноробство, Львів
Higher, from 1993 to 1998 (5 years 2 months)

Хороша теоретична і практична база щодо харчових напрямків виробництва,
•Диплом бакалавра з професійного напрямку - “Харчова технологія та інженерія”. ДУ“Львівська політехніка”, факультет «Теорія органічної речовини» (ФТОР), 1993-1997 рр.
•Диплом спеціаліста - за спеціальністю “Технологія бродильних виробництв і виноробства”, спеціальність - інженер-технолог бродильного виробництва та виноробства. ДУ “Львівська політехніка”, факультет - «Теорія органічної речовини» (ФТОР), 1997-1998 рр.рооо

Additional education and certificates

трейнінг у компанії Данон ( Москва, Росія)

2010 рік, 3 дні

Інститут Підприємництва та Перспективних Технологій, курси бухгалтерського обліку.

2000 рік, навчання - 3 місяці.

Knowledge and skills

Користувач ПК Email Робота з оргтехнікою Управлінські навички Знання офісних програм 1С УТП WMS - Навики управління трудовими ресурсами. - Навики управління трудовими ресурсами (17 років досвіду) - Навики управління трудовими ресурсами

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced
  • English — beginner
  • Polish — beginner

Additional information

Наявність успішного практичного керівного досвіду роботи в харчовій та переробній галузі, специфіка зберігання в заморозці.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: