• PRO

Анастасия

Шеф-кондитер

Employment type:
full-time
Age:
28 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Повар

from 01.2025 to 03.2025 (2 months)
Florita, Barcelona (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

from 04.2022 to 09.2022 (5 months)
El tortell, Andorra (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення українських десертів , випічка хлібу та круасанів , кейтерінг, композиції з мастики, шоколаду та карамелі .

Бренд-шеф

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
VikNik, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка технічних карт. Авторське меню, фотозйомки десертів, бухгалтерія і маркетинг

Шеф-повар

from 02.2021 to 02.2022 (1 year)
Лоренцо, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення авторського джелатто ( морозива ) для різних закладів та компаній які спеціалізуються розповсюдженням морозива в гастро-магазини. Нові рецепти та оформлення різноматних тортів с морозива. Коктейлі з сорбетів за власними рецептами

Шеф-кондитер

from 11.2020 to 01.2021 (2 months)
ЗефирКА, Чорноморськ (Харчова промисловість)

Авторские десерты, новые полезные рецепты, необычные вкусовые сочетания, оригинальный декор.

Повар

from 05.2020 to 12.2021 (1 year 7 months)
Lorenzo, Одеса (Харчова промисловість)

Повар

from 01.2020 to 04.2020 (3 months)
У Ангеловых, Одеса (Харчова промисловість)

Кондитер

from 08.2019 to 11.2020 (1 year 3 months)
Майстерня Карамелi, Одесса (Харчова промисловість)

Пекарь кондитер

from 10.2018 to 06.2019 (8 months)
Пани Марципани, Черноморск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Education

ООБМУ

Одесса
Specialized secondary, from 2013 to 2015 (2 years)

Knowledge and skills

  • MS Office
  • Видеомонтаж
  • Обработка фото
  • Карамельные композиции, 3Д цветы и конфеты
  • Сдобная выпечка,булочки,калачи,паски и штоллены.
  • Робота з шоколадом
  • Виготовлення macarons
  • Розробка меню
  • Акуратність
  • Креативність
  • Контроль залишків
  • Контроль якості продукції
  • Правила зберігання продуктів
  • Оформлення вітрини
  • Робота з дзеркальною глазурʼю
  • Ведення документації
  • sous-vide,горячие блюда из птицы и мяса

Language proficiencies

  • Spanish — beginner
  • English — beginner
  • German — beginner

Additional information

работаю в соответсвие с междуманорными нормани НАССР

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: