Resume from February 26, 2024 PRO

Тася

Копірайтер, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
24 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

SMM-копірайтер

from 06.2021 to 02.2022 (8 months)
Choza, Київ (ЗМІ, медіа)

Ведення соціальних мереж клієнтів, наповнення сайтів, написання текстів для реклами, дописів в Instagram та Facebook. Виконання текстових завдань згідно з контент-планом. Генерація ідей для просування соціальних мереж клієнтів.

Під час роботи в компанії займалася наповненням соціальних мереж таких клієнтів: СМІК, BMW, MAN, Aperol, Перша Гільдія, Orange School та інших (в тому числі особисті блоги). Також вчилася самостійно створювати контент-плани для клієнтів, співпрацюючи з ними напряму або через акаунт-менеджерів.

Редактор, SMM-менеджер

from 09.2020 to 11.2020 (2 months)
Інтернет-магазин "МебельОк", Київ (Роздрібна торгівля)

Заповнення та редагування сайту. Написання опису товарів, постів для соц. мереж, реклами, статей. Створення ілюстративного контенту для Instagram.

Журналіст-редактор

from 11.2019 to 08.2020 (9 months)
Видавництво «Шкільний світ», Київ (Видавництво, поліграфія)

Написання та редагування навчально-методичних статей для подальшого їх використання вчителями під час уроків середніх та старших класів. Пошук та дизайнерське планування з розміщення зображального контенту для журналів та газет. Співпраця з вчителями-авторами щодо публікації їх статей. Повна текстова та зображальна збірка журналів і газет до моменту їхнього верстання.

Журналіст

from 01.2019 to 03.2019 (2 months)
Національна телекомпанія України Полтавська регіональна дирекція «UA: Полтава», Полтава (ЗМІ, медіа)

Проходження місячної практики на посаді журналіста.

Під час цього періоду мною здійснювався пошук та підготовка новинних сюжетів, виїзд на зйомки (в тому числі екстренного характеру) для телеканалу, взяття інтервʼю у свідків та головних героїв сюжету, запис текстового супроводу для новинного включення в студії звукозапису телеканалу.

Education

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Інститут журналістики, Видавнича діяльність та медіаредагування, Київ
Unfinished higher, from 2016 to 2020 (4 years)

Knowledge and skills

Уміння аналізувати Грамотна усна та письмова мова Старанність Зосередженість Креативність Доброзичливість Комунікабельність Емпатичність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Розглядаю для себе проєктну роботу копірайтером.

Маю ціль знайти роботу до душі та співпрацювати з крутим колективом, нести відповідальність та робити справи на користь людям. Вірю, що так і буде!

Для зручності можете писати в Telegram чи телефоновувати, щоб я могла відповісти на всі запитання: [open contact info](look above in the "contact info" section).

Гарного дня☺️

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: