• PRO

Володимир

Інженер з охорони праці, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Гірничий інженер

from 08.2011 to 10.2022 (11 years 2 months)
ДТЄК ШУ "Першотравенське", Першотравенськ (Гірнича промисловість)

-Координація та контроль діяльності працівників підприємства, які займаються підземною роботую – видобування вугілля та корисних копалин.
-Організація роботи шляхом розподіл об’єму навантаження на кожну зміну гірничих відповідно до діючої технічної документації.
- Надання виробничих завдань бригадам та забезпечення їх виконання відповідно до графіків виробництва, діючим нормам і умовам оплати праці.
- Створення умов (було впроваджено систему 5С-система організації та раціоналізації робочого місця (робочого простору), один з інструментів бережливого виробництва) для ефективного виконання робочими ділянки норм виробітку, виробничих завдань для сприяння впровадженню нової техніки і технології.

- Проведення тренінгів і виробничого інструктажу для підземних гірничих, з метою їх подальшого дотримання техніки безпеки в шахті, правил технічної експлуатації спеціалізованого обладнання та економного використання сировини і матеріалів.

- Приймати учать при розробці нових і вдосконаленні діючих технологічних процесів і режимів виробництва, таких як вдосконалення паспортів видобутку вугілля, додатків аєрогазового і протипожежного захисту.

- Контроль за дотриманням умов техніки безпеки гірничими на робочих місцях, безпеки технологічних процесів (машин, механізмів, устаткування та інших засобів виробництва) на відповідність вимогам нормативних актів з охорони праці

-Підготовка звітів після виходу з шахти кожної бригади гірничих, для керівника дільниці, щодо виконаного об’єму робіт за зміну.

Education

Національний гірничий університет

Охорона праці в гірничому виробництві, Дніпро
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 10 months)

Language proficiencies

English — average

Additional information

Навички роботи з комп’ютером
Користуюся комп'ютером 15 років для набору текстів і дозвілля. Добре працюю в текстових і графічних редакторах.
Знання мов

Українська — вільно
Російська — вище середнього
Англійська — середній

Водійське посвідчення категорії В.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: