Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5741078/

Бухгалтер по заработной плате, заступник головного бухгалтера, 13 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Remote, Zhytomyr

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Кривошей Олена Миколаївна

• тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) • e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета
Працевлаштування на посаду бухгалтера

Професійні навички
Керівник структурних підрозділів
Ведення бухгалтерського обліку
Керівник планово-економічного відділу

Особисті дані
Д.н. 10 червня 1983 р.
Одружена
Маю сина 11 років
Судимостей не маю
Досвід роботи
На даний час працюю на посаді головного бухгалтера ДП «Підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№8)»
капітан внутрішньої служби

З червня 2006р. – березень 2008р.

Державне підприємство « Підприємство Житомирської установи виконання покарань (№8)»

Посада: економіст

Посадові обов'язки:
- Економіст готує вихідні дані для складання проектів перспективних і річних планів і програм виробничо-господарської діяльності, зростання продуктивності праці та соціального розвитку підприємства; розроблює окремі розділи бізнес-плану підприємства з розподілом по кварталах, готує розрахунки й обґрунтування до них. На підставі річного, квартального плану та додаткових замовлень до 20 числа поточного місяця надає в виробничий відділ план виробництва товарної продукції (робіт, послуг) в натуральних та вартісних показниках на наступний місяць, доводить планові показники до підрозділів підприємства.
- Опрацьовує план виробництва в номенклатурі згідно наказів, детальні плани-графіки випуску продукції з розподіленням по днях. Веде облік і контроль виконання завдань по підприємству в цілому та його підрозділах, а також результатів їх госпрозрахункової діяльності,
- Здійснює комплексний економічний аналіз господарської діяльності підприємства та його підрозділів.
- Розраховує фонди заробітної плати і чисельності працівників з урахуванням необхідності раціонального використання трудових ресурсів, доводить установлені показники до підрозділів підприємства.
- Розроблює положення про преміювання працівників. Визначає на основі діючих положень розміри премій.
- Здійснює контроль за додержанням штатної дисципліни, витраченням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок
і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів і категорій, а також за додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства.

2008-2013 рр.

Державне підприємство « Підприємство Житомирської установи виконання покарань (№8)»

Посада: начальник планово-економічного відділу

Посадові обов'язки:
- Керує роботою з оперативного регулювання ходу виробництва, забезпечення ритмічного випуску продукції згідно з плановими завданнями та договорами постачання. Здійснює керівництво розробкою виробничих планів і календарних графіків випуску продукції на підприємстві і його підрозділах, їх корегуванням на протязі планового періоду, розробкою та впровадженням календарно-планових нормативів для оперативного планування виробництва.
- Розробляє і організовує впровадження заходів щодо підвищення продуктивності, ефективності та рентабельності виробництва, зниження собівартості продукції, раціонального використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів підприємства.
- Організовує оперативний контроль за забезпеченням виробництва технічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, комплектуючими виробами, транспортом, вантажно-розвантажувальними засобами, а також за здійсненням підготовки виробництва нових видів виробів.
- Забезпечує щоденний оперативний облік процесу виробництва, виконання добових завдань випуску готової продукції за кількістю та номенклатурою виробів, контроль за станом і комплектністю незавершеного виробництва, додержанням установлених норм заділів на складах та робочих місцях, за раціональністю використання транспортних засобів і своєчасним виконанням вантажно-розвантажувальних робіт.
- Координує роботу підрозділів підприємства, вживає заходів щодо забезпечення ритмічності виконання календарних планів виробництва, запобігання і усунення порушень під час виробничого процесу.
- 3абезпечує доведення показників плану до підрозділів підприємства.
- Контролює виконання взаємних вимог і претензій підрозділів підприємства, аналізує результати їх діяльності за попередній плановий період з метою виявлення можливостей більш повного і рівномірного завантаження потужностей, устаткування та виробничої площі, скорочення циклу виготовлення продукції.
2013 рр.- по теперішній час

ДП «Підприємство державної кримінально-виконавчої служби України (№8)»

Посада: головний бухгалтер

Освіта
2000-2005 рр.

Європейський університет фінансів, менеджменту та бізнесу.
Спеціальність: Економіка підприємства та правове забезпечення підприємницької діяльності

Додаткові відомості
Українська та російська мови – рівень володіння вільне
Знання оргтехніки (міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: