Resume from September 6, 2022 PRO

Олег

Оператор відеоспостереження, охоронник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
56 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор відеоспостереження

from 07.2021 to 03.2022 (8 months)
Мережа магазинів Червоний маркет, Київ (торгівля)

Відеоконтроль магазинів (своечасне відкриття,закриття),контроль за дотриманням персоналом трудової та касової дисципліни контроль за переміщенями товару.Запобігання здійснення крадіжок товару як працівниками так і відвідувачами магазину.Виявлення в торгових залах потенційних осіб здатних до скоення крадіжок.Документування фактів скоення крадіжок з наданням матеріалів керівництву.Робота з архівними відеоматеріалами надання звітності керівництву.Виконання інших завдань керівництва.

Оператор відеоспостереження

from 02.2020 to 06.2021 (1 year 4 months)
Торговий Дім ,, Український продукт,,мережа магазинів ,,Червоне та біленька, Киев (, торгiвля)

Проведення відеоспостереження в мережі магазинів (76 магазинів в різних регіонах України), виявленя порушень серед працівників запобігання крадіжкам робота з архівами виконання контрольних завдань складання звітності , робота в програмі 1С . Контроль за переміщеням ТМЦ між магазинами. Організація взаемодії з охоронними підрозділами . Більш детальніша інформація при співбесіді.

Начальник служби безпеки та охорони

from 02.2013 to 11.2019 (6 years 9 months)
Державне підприемство "Сервісно-видавничий центр", Київ (надання послуг ,видавнича діяльність , торгiвля)

Органiзацiя роботи СБ з нуля ,контроль за роботою СБ та охорони ведення службової документації проведення внутрішніх перевірок контроль за роботою технічних засобів охорони. Організацйя взаемодії з котролюючими органами.Планування заходів по збереженню комерційної таемниці а також заходів по безпечній діяльності підпроемства.Більш детальніша інформація при співбесіді.

Education

Інститут підготовки кадрів Служби безпеки України

Правознавство, Київ
Higher, from 1992 to 1994 (2 years)

Вище командне прикордонне училище

Командно-тактичний,офіцер прикордонних військ, Алма-Ата
Higher, from 1987 to 1991 (4 years)

Knowledge and skills

Вміння приймати рішення в нештатних ситуаціях Вміння адекватно керувати підлеглими Вміння визначення першочергових завдань

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

З 1986 по 1995 р.р. проходив сужбу в прикордонних військах СРСР та України ( 1991-1995 р.р.в оперативно-розшукових підрозділах прикордонних військ).З 1995 по 2011р.р. робота в оперативних підрозділах ОВС.УБОЗ,Карний розшук(від оперуповноваженного до начальника карного розшуку територіального ОВС .З 2008 по 2011р.р.начальник кримінальної міліції територіального ОВС.Полковник МВС у відставці. Маю водійське посвідчення катигорії "В" безаварійний досвід водіння з 1991 року.Маю власне авто. більш детальніша інформація при співбесіді.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: