• PRO

Егор

Кухар, 30 000 UAH

Considering positions:
Кухар, Сушист
Employment type:
full-time
Age:
26 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар

from 04.2024 to 03.2025 (11 months)
California, restaurant, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Дуже чудова команда
І висока професійність

Кухар

from 01.2023 to 07.2023 (6 months)
perfect balance, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за ттк
Запис закупки пакування та формування за мовлення за раціонами.

Кухар

from 12.2022 to 03.2023 (3 months)
Нова Провінція, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

дуже різно манітна кухня
нові пізнаня в розвитку для себе
гарно встановлена праця

Шеф повар

from 05.2022 to 09.2022 (4 months)
Presto, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

управління процесом постачання (від закупівлі продукції до видачі страви згідно з вимогами закладу та розробленого дизайну подачі)
контроль якості товару та терміну придатності;
дотримання чистоти и охайності на кухні та вигляду персоналу;
створення меню для закладу, відповідно до його типу;
підбір персоналу та розподіл обов'язків між членами команди.

Кухар

from 12.2021 to 01.2024 (2 years 1 month)
Bella Vita, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Робив на фрелансі
різноманітні враженя від праці там
бо працював на різних процесах

Уневирсал

from 02.2021 to 07.2021 (5 months)
CFOOD, Запорожье (Транспорт, логістика)

Делать все что могу
И делать то что скажут

Повар

from 01.2020 to 03.2020 (2 months)
Khortitsa Palace Hotel, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

from 10.2019 to 04.2020 (6 months)
Brave new bar, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

from 09.2018 to 10.2019 (1 year 1 month)
Кафе jobs, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

from 07.2017 to 08.2018 (1 year 1 month)
Reikartz., Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Стал уневерсалом

Кухар

from 10.2016 to 06.2017 (8 months)
..Rock n Roll., Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ТКЗНУ

Запорожье
Specialized secondary, from 2016 to 2018 (1 year 11 months)

Knowledge and skills

  • Адаптивність
  • Здатність до навчання
  • Приготування гарячих страв
  • Комунікабельність
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Готування фаст-фуду
  • Готування на мангалі
  • Пакування готової продукції
  • Готування суші
  • Неконфліктність
  • Розробка меню
  • Готування шаурми

Additional information

!Досвід роботи кухарем 8 років, рік з яких працював сушистом.. Решта часу кухар-універсал. Освоїв гарячий процес, холодний, хоспер, обробку м'яса
та риби ..
Готовий навчатися на іншій роботі

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: