Resume from February 4, 2024 PRO

Олена

Вчитель початкових класів, підготовки дітей до школи

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City of residence:
Andrushivka
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель початкових класів

from 08.1986 to now (37 years 9 months)
Старокотельнянська гімназія, Андрушівка (Освіта, наука)

Навчання і виховання підростаючого покоління, маю звання "Старший вчитель"

Education

Житомирський педагогічний університет

Початкове навчання та виховання, Житомир
Higher, from 1981 to 1986 (4 years 9 months)

Працюю в Старокотельнянській гімназії з1986 р, на посаді вчителя початкових класів з 1987 р. Володію інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно їх використовую та поширюю у професійному середовищі; володію широким спектром стратегій навчання; вмію продумувати оригінальні, інноваційні ідеї; застосовую нестандартні форми проведення уроку; активно впроваджую форми та методи організації навчально-виховного процесу, що забезпечують максимальну самостійність навчально-виховного процесу в початковій школі.

Вдосконалює свій професійний рівень, використовую ресурс курсової перепідготовки, самоосвітньої діяльності, працюю в методичних інституціях шкільного, районного, обласного рівня методичних інтернет –співтовариствах.
Маю диплом першого ступеня за участь у Міжнародному конкурсі «Освіта сталого розвитку», разом з своїми вихованцями брала участь у Міжнародному конкурсі «Смачно, барвисто, корисно» де мої вихованці посіли 1місце у районному та обласному етапах. Роботу відзначено дипломом другого ступеня за участь у Всеукраїнському конкурсі «Забуті пам’ятки архітектури”. Брала участь у районному та обласному конкурсі «Вчитель року 2017»,"Вчитель року2019"
Переважна більшість моїх вихованців мають високий та достатній рівень навчальних досягнень. Добре читають, володіють обчислювальними навичками, уміють самостійно застосовувати на практиці набуті теоретичні знання, логічно висловлювати думку в усній та письмовій формі. Мої учні учасники інтелектуальних, творчих турнірів ,конкурсів, змагань (Колосок, Кенгуру, Бобреня, Соняшник,)
Неодноразово була учасником обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини».Роботи були відзначені дипломами.
Багато сил і енергії приклала для обладнання класної кімнати.
Ділюся досвідом своєї роботи, проводжу відкриті уроки, майстер -класи, творчі звіти для вчителів шкільного та районного методичного об’єднань.

Additional education and certificates

Житомирський інститут післядипломної освіти "Інклюзивне навчання в школі"-тренінг. "Освіта сталогот розвитку "м.Київ семінар,

2013р 5денні курси,

Knowledge and skills

Користувач ПК Втілюю проєктну діяльность у роботі з дітьми;інтерактивні технол Працюю за новим стандартомНУШ, Втілюю проєктну діяльность у роботі з дітьми;інноваційні техноло

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Є навички роботи з дітьми з особливими потребами розвитку.
Закінчила курси ментальноъ арифметики.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: