Resume from May 15, 2024 PRO

Юлія

Project-менеджер

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Project Manager

from 02.2023 to now (1 year 3 months)
Heymimisisters, Дистанційно (Роздрібна торгівля)

- Сustomer care/Клієнтський сервіс: консультувала клієнтів (іноземні та місцеві), проводила підбір необхідних товарів відповідно до запиту, вирішувала проблемні ситуації. Адмініструвала сайт бренду, сторінку Etsy та Instagram. Результат: магазин на Etsy щомісяця має нагороду Star Seller, а рейтинг не нижче 4.9/5.
- Координувала роботу виробництва: виконувала замовлення необхідних матеріалів, планувала роботу, розставляла пріоритети у виробничих задачах, оцінювала якість роботи. Результат: стабільний рівень виробництва, за умов зменшення потужності.
- Організовувала зйомки: прораховувала бюджет, підбирала команду та локацію, готувала перелік товарів, встановлювала терміни по задачам, контролювала сам процес зйомки.
- Керувала PR напрямком: займалась пошуком іноземних блогерів для розширення ринку, розробляла PR-тексти та робила розсилки по fashion-медіа, створювала контент план для Instagram. Результат: про бренд було написано в 3-х американських журналах і в телеграм каналі журналу ELLE Ukraine.

Project Manager

from 01.2022 to 04.2022 (3 months)
Pets & People, Дистанційно (Освіта, наука)

- Створювала та налагоджувала алгоритми роботи: прописала скрипти роботи для відділу продажів.
- Ставила задачі і контролювала роботу відділів: співпрацювала з відділами маркетингу і продажів, оцінювала якість роботи, мінімізувала залучення CEO до маркетингу.
- Шукала та залучала нових партнерів: за місяць провела більше 10 перемовин і презентації та залучила 1 партнера для майбутньої взаємовигідної співпраці.
- Аналізувала зарубіжний ринок для розширення бізнесу: вивчала конкурентів на ринку Польщі і проводила порівняльний аналіз.
- Створила та координувала волонтерську групу для допомоги тваринам та власникам під час військового стану.

Project Manager

from 11.2019 to 11.2021 (2 years)
O'She Lingerie / LalaMed, Київ (Роздрібна торгівля)

- Координувала роботу з партнерами (Всі.Свої, Розетка, та ін.): актуалізувала дані, оновлювала товарний ряд та поповнювала залишки, перевіряла отриману звітність, шукала нових партнерів. Результат: в розпал Ковіду рівень продажів компанії не впав, а після адаптації до ситуації виріс на 10%.
- Керувала виробництвом: встановлювала пріоритети для команди, розробляла план роботи та систему оцінки якості, контролювала терміни, підбирала та замовляла витратні матеріали.
- Адмініструвала соц мережі та сайт: створювала контент-план, комунікувала з блогерами. Організовувала зйомки: підбирала команду, шукала та бронювала локації.
- Консультувала клієнтів, працювала зі скаргами, організовувала примірки.
- Готувалась до виставок: оформлювала документацію, управляла логістикою, організовувала монтаж стендів, відбирала релевантні товари, контролювала відшив товарів на виробництві.

Project Manager Assistant

from 06.2018 to 07.2019 (1 year 1 month)
ILife / WanTravel, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

- Готувала презентації для клієнтів (Україна, Китай).
- Адмініcтрувала сайт (wordpress).
- Розробляла дизайн рекламних матеріалів.
- Готувала договори.

Education

Національний транспортний університет

Автомеханічний, Екологія, Київ
Higher, from 2012 to 2017 (5 years)

Knowledge and skills

Управління проєктами Планування та організація Аналітичні здібності Управління ресурсами Планування бюджету Звітність Ведення переговорів Управління персоналом Здатність до побудови партнерств Робота в команді Гнучкість та адаптивність Уміння слухати і розуміти Критичне мислення Стресостійкість Canva InShot Adobe Photoshop

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: