Resume from April 7, 2024 PRO

Микита

Middle media buyer

Employment:
Full-time.
Age:
22 years
City of residence:
Poltava
Ready to work:
Kyiv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Арбітражник/Маркетолог

from 08.2020 to 09.2023 (3 years 1 month)
TD, Fellows, Arbitrage_Up and more, Київ, Полтава (Маркетинг, реклама, PR)

Зв'язок зі мною: [open contact info](look above in the "contact info" section) - ТГ.
Шукаю команду з гарною інфраструктурою, потребую нової, серйозної експертизи в крипто-вертикалі. Мене звати Микита, я байер з досвідом заливу трафу на гемблу з 21 року, в більш ніж 4 командах. Мій шлях починався з відомої команди, як заведено «від фармера до байера», але повномасштабна війна підкосила багато важливих речей в моєму житті, і в тому числі роботу. За час праці в першій команді - мав топові результати, дуже швидкий ріст. Також працював в невеликих командах, де інфраструктура не дозволяла робити великі цифри, але навіть в них, потрапляв у топи, по міркам тих команд, - в складні місяці. Мав досвід роботи з нутрою, але швидко зрозумів, що це не моє, і навіть пропозиція стати тімлідом в гемблінг відділі мене не змусила залишитися там на довго, бо я побачив принципи людей, серед яких не хотів залишатися. Останнім часом я намагався змінити рід діяльності, і займався максимально різними видами заробітку. Зрозумів, що хочу рухатися до кінця в тому, що люблю і в чому розуміюся. Хочу отримати гарну експертизу та актуалізувати знання в новій для мене вертикалі. Готовий слухати будь-які пропозиції.
-Вмію працювати з великими рекламними бюджетами;
-Пошук зв'язок, аналіз і редагування рекламних кампаній в випадку невдалого запуску;
-Маю розвинуте креативне мислення;
-Пройшов багато штормів в фб;
-Легко створюю і зрозуміло подаю ТЗ, гарно комунікую з людьми;
-Розумію психологію і потреби людей, знаходжу підхід;
- Фото/відео-зйомка, монтаж на моб.

Education

Полтавский университет экономики и торговли

Маркетинг, Полтава
Higher, from 2019 to 2024 (5 years)

Univerzita Komenského v Bratislave

Katedra politológie, Братислава
Higher, from 2018 to 2019 (1 year)

Knowledge and skills

CPA CPC Продажи Реклама Электронная коммерция Арбитраж трафика Аналіз CPA Аналіз CPL Аналіз CTR Аналіз CPM Keitaro Facebook Ads Manager Контроль ROI Аналіз CPC

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Slovak — above average

Additional information

Зв'язок зі мною: [open contact info](look above in the "contact info" section) - ТГ.
Шукаю команду з гарною інфраструктурою, бажано крипто-вертикаль. Мене звати Микита, я байер з досвідом заливу трафу на гемблу з 21 року, в більш ніж 4 командах. Мій шлях починався з відомої команди, як заведено «від фармера до байера», але повномасштабна війна підкосила багато важливих речей в моєму житті, і в тому числі роботу. За час праці в першій команді - мав топові результати, дуже швидкий ріст. Також працював в маленьких командах, де інфраструктура не дозволяла робити великі цифри, але навіть в них, потрапляв у топи, по міркам тих команд, - в складні місяці. Мав досвід роботи з нутрою, але швидко зрозумів, що це не моє, і навіть перспектива стати тімлідом в гемблінг відділі мене не змусила залишитися там на довго, бо я побачив принципи людей, серед яких не хотів залишатися. Останнім часом я намагався змінити рід діяльності, і займався максимально різними видами заробітку. Зрозумів, що хочу рухатися до кінця в тому, що люблю і в чому розуміюся. Хочу отримати гарну експертизу та актуалізувати знання в новій для мене вертикалі. Готовий слухати будь-які пропозиції.
З додаткового:
- Маю широкий кругозір.
- Амбітний.
- Вимогливий до себе та людей.
- Зацікавлений у власному розвитку, та розвитку компанії, в якій працюю.
- Справедливий.
- Швидко навчаюся.
- Дуже добре вмію налагоджувати комунікації з людьми.
- Дисциплінований.
- Поважаю роботу в команді.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: