- PRO
Ганна
Керуючий рестораном, директор
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 42 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5769305/
Work experience
Керуючий Citronelle
from 10.2024 to 05.2025
(7 months)
Citronelle, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий ресторан FENIX
from 04.2022 to 01.2023
(9 months)
Веранда на Днепре,FENIX, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор Ресторан 8/8, Керуючий IshFish
from 07.2019 to 01.2022
(2 years 6 months)
Ресторан 8/8, Атлантик Юма, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник ресторану Тургенеф (Сейф,Коин,Три Вилки,Велюр,Ольмека Пляж,Ришелье)
from 07.2015 to 07.2018
(3 years)
Сеть ресторанів Наша Карта ( Сейф, Коин, Три Вилки, Тургенеф, Велюр, Ольмека Пляж, Ришелье), Kiev (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування, організація та контроль роботи ресторану
Формування бюджету, раціональне використання коштів, контроль витрат.
Організація взаємодії всіх структурних підрозділів ресторану
Раціональна організація праці персоналу ресторану
Забезпечення і контроль наявності необхідних запасів товарно-матеріальних ресурсів
Контроль технічного стану технологічного обладнання, ведення облікової та звітної документації
Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарних правил і гігієнічних норм
Планування та раціональна організація робочого часу персоналу
Контроль якості обслуговування відвідувачів
Управління персоналом
Організація діловодства
Забезпечення прибутковості ресторану на основі грамотної маркетингової політики та найповнішого задоволення потреб відвідувачів
Оптимізація витрат при веденні бізнесу
Формування позитивного іміджу ресторану
Організація та управління-контроль роботи підрозділів
Робота з великими замовниками: корпоративні банкети, масові вечірки, фестивалі та виставки
Систематизація та контроль фінансових потоків
АВС-аналіз
Контроль цінової політики ресторану, проведення різних маркетингових акцій
Маркетингові проекти щодо проведення і організації локальних заходів (акції, банкети тощо)
Підготовка звітності про виконану діяльність
Підготовка та виконання завдань відповідно до стратегії компанії
Зам.управляющего Сейф, Ришелье
from 03.2015 to 06.2017
(2 years 3 months)
ресторан Сейф, Ришелье, Ольмека-пляж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Формування сезонного меню та контроль ціноутворення.
Рекрутинг персоналу та його подальше навчання для покращення якості обслуговування гостей.
Аналіз фінансової діяльності та оптимізація витратної частини підрозділів.
Щомісячне прогнозування очікуваного прибутку департаменту.
Виявлення проблемних областей та розробка стратегії для покращення фінансових показників.
Створення та впровадження щомісячних і щоквартальних заходів та рекламних акцій.
Організація та проведення банкетів, фуршетів, кава-брейків.
Зам керівника пляжний комплекс Ольмека Пляж
from 04.2010 to 08.2015
(5 years 4 months)
пляжный комплекс Ольмека- пляж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління операційною діяльністю, вирішення адміністративних питань.
Забезпечення ресторану всім необхідним для його безперебійної роботи.
Забезпечення показників рентабельності ресторану та дотримання політики у сфері обслуговування і стандартів роботи.
Організація заходів та проведення заходів.
Менеджер ресторан Сейф
from 05.2006 to 09.2014
(8 years 4 months)
ресторан Сейф, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління рестораном для досягнення цільових показників за статтями бюджету
Проведення інвентаризації
Підтримання високого рівня якості обслуговування в барах і ресторанах підприємства, робота з персоналом
Мотивація, навчання та розвиток персоналу
Отримання зворотного зв'язку від гостей
Education
Киевский Национальный торгово-экономический университет
Факультет ресторанно гостиничного и туристического бизнеса, Київ
Higher, from 2011 to 2013 (2 years)
Магістр
Уманський Педагогічний Університет
Дошкільне виховання дітей з ухилом на навчання англійської мови, 2002 рік, Умань
Higher, from 1997 to 2002 (5 years)
Additional education and certificates
Академия Медиа Арт (Федоров hub )
2016
Мусатов А. «Управление производством ресторана»
2018
Тренинг "Управление рестораном" (Киев 2016)
2018
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- Пользователь ПК
Language proficiencies
English — average
Additional information
Проходження всіх етапів роботи в ресторанах, починаючи від офіціанта до керуючого. Робота в закладах преміум-класу, знання європейської, японської, азіатської кухонь. Відмінні навички управління колективом. Досвід керівництва колективом від 50 осіб. До своїх особистих якостей можу віднести: комунікабельність, велике бажання розвиватися, активність, організованість, оперативність, пунктуальність, стресостійкість. Чудово знаю цю галузь, гнучко і творчо підходжу до робочого процесу, що в більшості випадків приносить як фінансовий, так і брендований результат. Постійно перебуваю в курсі подій обраної мною галузі, відстежую та аналізую можливі ризики. Знаю основи ділового спілкування та професійних комунікацій.
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
55000 UAH, Kyiv, Odesa, Remote -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Kyiv, Dnipro , more 7 cities -
Директор ресторану
40000 UAH, Kyiv -
Керуючий мережею закладів харчування
Kyiv -
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 UAH, Kyiv -
Керуючий кафе
Kyiv, Boryspil, Brovary