Resume from October 23, 2023 PRO

Юрій

Технічний директор, керівник служби замовника, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
65 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технічний директор

from 11.2019 to 03.2020 (4 months)
ТОВ «Резонанс Груп» (Joint Industrial Park), Київ (Нерухомість і девелопмент)

Головні обов’язки: керівництво службою технічої експлуатації об’єктів комерційного та промислового призначення в девелоперській компанії; організація та контроль проведення капітальних ремонтів; оптимізация витрат на утримання будівель; планування; бюджетування; розробка програм технічної модернізації підприємств; організація проведення проектно-вишукувальних робіт. В безпосередньому підпорядкуванні 10чол

Технічний директор

from 05.2017 to 10.2019 (2 years 5 months)
ТОВ «Нью Сигма Девелопмент», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головні обов’язки: забезпечення виконання функцій замовника на будівництві житлових комплексів (збір вихідних даних для проектування, организація проведення проектно-вишукувальних робіт, заключення договорів, аналіз та оцінка технічних рішень по проектах; перевірка якості проектної документації та контроль термінів її видачі, проведення тендерів, комплектація об’єктів устаткуванням, керівництво службою технічного нагляду); оптимізація витрат по проектах; прийняття та контроль якості виконуваних робіт

Директор департаменту експлуатації будівель та споруд

from 09.2014 to 05.2017 (2 years 8 months)
ПАТ ’’Укртелеком’’, Київ (телекомуникації, зв'язок)

Головні обов'язки: функціональне керівництво напрямом експлуатації будівель компанії, оптимізація операційних витрат, керівництво службою замовника, організація процесу виконання капітальних ремонтів, реалізація інвестиційних проектів, підготовка і проведення тендерів, договірна робота, планування, бюджетування, звітність, реалізація програми енергозбереження. В безпосередньому підпорядкуванні 14чол

Технічний директор

from 02.2013 to 03.2014 (1 year 1 month)
ТОВ "КАН Строй", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головні обов’язки: аналіз та оцінка технічних рішень по проектах; перевірка якості робочої документації і контроль термінів її видачі; організація взаємодії з проектними і науково-дослідними організаціями; впровадження у виробництво нових прогресивних рішень, технологій і матеріалів; оптимізація витрат на будівельно-монтажні роботи; контроль якості виконуваних робіт; розробка регламентів роботи відділів і служб; нормативно-правове і проектно-технологічне забезпечення будівельного виробництва.
У безпосередньому підпорядкуванні –52особи

Начальник відділу капітального будівництва (служба замовника)

from 06.2010 to 12.2012 (2 years 6 months)
ТОВ фірма “Астарта-Київ”,, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Головні обов’язки: здійснення контролю за виконанням робіт з будівництва об’єктів виробничого і сільськогосподарського призначення; проведення тендерів по визначенню проектувальників, підрядників і постачальників; організація розробки, погодження та затвердження проектної документації; координація роботи всіх учасників проектів; підготовка та супровід договорів; бюджетне планування та оптимізація фінансових показників проектів; технічний нагляд за будівництвом; введення об’єктів в експлуатацію; керівництво регіональними відділами капітального будівництва. В безпосередньому підпорядкуванні – 20 осіб.

Головний інженер.

from 11.2007 to 04.2010 (2 years 5 months)
ВАТ трест “Київміськбуд”-6, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головні обов’язки: організація виробничого процесу будівництва об’єктів різного призначення з нуля під ключ (генеральний підряд); визначення технічної політики та перспективи розвитку підприємства; забезпечення планування, контролю, звітності та аналізу виробничо-господарської діяльності; організація взаємодії з представниками замовника, проектними організаціями, субпідрядниками, держорганами та контролюючими структурами. В підпорядкуванні більше 200осіб.

Головний інженер.

from 11.1990 to 09.2007 (16 years 10 months)
фірма “МЖКбуд” Холдингова компанія "Київміськбуд", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головні обов’язки: організація виробничого процесу будівництва об’єктів різного призначення з нуля під ключ (генеральний підряд); визначення технічної політики та перспективи розвитку підприємства; забезпечення планування, контролю, звітності та аналізу виробничо-господарської діяльності; організація взаємодії з представниками замовника, проектними організаціями, субпідрядниками, держорганами та контролюючими структурами.
В підпорядкуванні більше 200осіб.

Старший виконавець робіт, виконавець робіт, майстер.

from 11.1982 to 10.1990 (7 years 11 months)
трест “Київміськбуд”-2, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Головні обов’язки: безпосереднє виконання комплексу будівельно-монтажних робіт на об’єктах; складання та аналіз реалізації графіків виконання робіт; координація роботи субпідрядників; контроль фінансових показників в розрізі будівельної дільниці. В підпорядкуванні більше 140осіб.

Education

Київський інженерно-будівельний інститут

Будівельний факультет, спеціальність –«промислове та цивільне будівництво», інженер-будівельник., Київ
Higher, from 1977 to 1982 (5 years)

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet AutoCAD MS Project

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Особисті якості: відповідальність, організованість, порядність, націленість на результат, системність, аналітичні навички, наполегливість, вміння організувати роботу підлеглих, стресостійкість, готовність працювати в інтенсивному режимі, професіоналізм, знання більшості організаційних і технологічних процесів в будівництві, розуміння і практичний досвід проходження всіх етапів будівельно-інвестиційного процесу від оформлення землевідводу до введення об’єктів в експлуатацію.
За моєї безпосередньої участі збудовано та введено в експлуатацію більше 40 об’єктів: багатоквартирні житлові будинки і комплекси, лікарні, школи, інститути, підприємства торгівлі, держустанови, бізнес центри, готелі, об’єкти транспорту, промислові будівлі, виробничі технологічні лінії, ТРЦ, тощо.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: