Resume from May 6, 2024 PRO

Сергей

Начальник адміністративно-господарського відділу (МТЗ), 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу публічних закупівель та маркетингу

from 02.2023 to 12.2023 (10 months)
Національний музей історії України у другій світовій війні, Київ (Державні організації)

Секретар тендерного комітету

from 07.2020 to 12.2021 (1 year 5 months)
Департамент забезпечення Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Киев (Державні організації)

Проведення відкритих торгів, переговорних процедур в системі Прозоро (мною проведено 127 процедур за 2021 рік), укладення договорів (уклав 104 договори за 2021 рік), отримання та постановка на облік товарів, робіт та послуг. Отримав сертифікати про підвищення кваліфікації в сфері державних закупівель у 2020 та 2021 році.

Завідувач сектору матеріально- технічного забезпечення

from 03.2019 to 03.2020 (1 year)
Національний палац мистецтв «Україна», Киев (Державні організації)

Організація закупівель майна для підрозділів палацу, організація зберігання, видачі та ведення обліку майна, проведення інвентаризації ТМЦ. Проведення капітальних та поточних ремонтів приміщень палацу.

Заступник командира військової частини з матеріально-технічного забезпечення

from 07.2004 to 08.2018 (14 years 1 month)
Міністерство оборони України, Киев (Державні організації)

В підпорядкуванні до 25 чоловік (начальники складів, водії, пожежники, працівники медичної служби, прибиральниці, столяр, електрик, сантехнік, зварник). Проведення капітальних та поточних ремонтів будівель, приміщень, дахів, електро та тепломереж, водопроводу та мереж водовідведення у 46 будівлях та спорудах, розташованих на території 17 Га. Організація обслуговування та роботи 16 одиниць автомобільної техніки (вантажні та легкові автомобілі, кран, трактор-екскаватор, самоскид, пожежний автомобіль, автомобіль для перевезення пального). Контроль роботи складів з майном та паливо-мастильними матеріалами, організація заправлення автомобільного транспорту. Складання річної, квартальної та місячної звітності за підпорядковані служби (продовольча, речова, паливо-мастильна, медична, автомобільна, пожежна, квартирно-експлуатаційна, інженерна). Ведення договірної роботи с енергопостачальними компаніями (Київенерго, Київводоканал, Еврореконструкція), проведення сплати за спожиті енергоресурси. Організація прибирання території та приміщень.

Начальник групи продовольчого та речового забезпечення.

from 07.2001 to 07.2004 (3 years)
Міністерство оборони України, Киев (Державні організації)

Організація роботи підпорядкованого підрозділу

Ревізор продовольчої служби.

from 08.1997 to 07.2004 (6 years 11 months)
Міністерство оборони України, Десна (Державні організації)

Проведення документальних ревізій продовольчої служби дивізії.

Education

Одеській інстітут сухопутних військ

Бакалавр менеджмента, начальник продовольственной сдужбы, Одесса
Higher, from 1993 to 1997 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Керівник та виконавець з навиком більш 20 років, націлений на р

Additional information

Керівник та виконавець з навиком більш 20 років, націлений на результат. Вмію концентруватись на поставлених завданнях, виділяти пріоритети та ефективно виконувати поставлені завдання в умовах екстремального тиску. Я постійно розвиваюсь, ніколи не стою на місці. Швидко навчаюсь, об’єктивно оцінюю критику. Навик керівництва командою до 25 чоловік, організація та координація виконання ремонтних та господарських робіт в різних напрямках. Вміння домовлятися, доводжу розпочаті проекти до кінця в будь-яких умовах, наполегливість, здібність генерувати ідеї, сильні керівницькі та лідерські якості. Згоден до поїздок у відрядження.
Одружений, маю особистий автомобіль, права категорії В, С, Д, Е, мова українська, російська. Впевнений користувач ПК (MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, 1C).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: