Resume from April 27, 2022 PRO

Микола

Веб-розробник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Lutsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Developer

from 02.2013 to now (11 years 3 months)
Freelance, Луцьк (IT)

Я фрілансер який займається:
Розробкою сайтів на Wordpress (+Woocommerce) та Opencart/ocStore.
Редагуванням дизайну сайтів (HTML, CSS)
Email розсилками.
Парсингом товарів.
Імпортом товарів.
Написанням скриптів для полегшення рутинних робіт (перетворення XLSX, CSV, XML файлів в потрібний формат, налаштування автооновлення товарів на сайті і т.п.)

Ну і звичайно ж вмію працювати з офісними програмами та графічним редактором Photoshop. А якщо треба, то ще й принтер і сканер підключу і налаштую мережу))

Education

Харківський національний університет радіоелектроніки

Спеціаліст по розробці та тестуванні програмного забезпечення, Харків
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

CSS HTML JavaScript PHP Adobe Photoshop Windows MS Office MS Excel Користувач ПК MS Word MS PowerPoint Користувач Internet Знання офісних програм Adobe Робота зі сканером Обслуговування оргтехніки Робота з принтером Парсинг інформації з вебсайтів Імпорт товарів в інтернет магазини та торгові площадки

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Займаюсь розробкою сайтів на CMS Wordpress та Opencart, також допомагаю клієнтам в налаштуваннях та правках сайтів на інших системах керування контентом (Bitrix, Magento, ShopScript, Joomla, Horoshop та ін.).

Так як я розробляю сайти "під ключ", то володію знаннями HTML, CSS, JavaScript (jQuery), PHP. Крім того знаю як потрібно оптимізовувати сайти для просування в пошукових системах (створення семантичного ядра, замовлення СЕО текстів на біржах копірайтерів, правильні заголовки та тайтли сторінок). Також досить непогано знаю Adobe Photoshop, можу намалювати банери та елементи сайту))

Останні 2 роки здебільшого займаюсь замовленнями по парсингу контенту та імпорту на різноманітні торгові площадки та інтернет магазини. Іншими словами я копіюю товари з чужих сайтів і переношу на сайт замовника)) в цій сфері маю величезний досвід і зроблених більше 200 замовлень.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: